USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan masasındaki son anketin sonucunu açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabineye yönelik yaptığı açıklamaların ardından masasındaki yeni anketin sonuçlarında önde olduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan masasındaki son anketin sonucunu açıkladı!
25-05-2023 22:38
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu kazanırsa terör örgütleri kazanacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabineye yönelik yaptığı açıklamaların ardından ise masasındaki yeni anketin sonuçlarında önde olduklarını açıkladı.
 

2. turda rekor katılım! İşte ülke ülke kullanılan oy sayısı2. turda rekor katılım! İşte ülke ülke kullanılan oy sayısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MASASINDAKİ SON ANKETİN SONUÇLARINI AÇIKLADI

Yeni bir anketini gönderdi Hakan Bayrakçı. O ankette de lehimize bir tablo gözüküyor. Temenni ederim ki inşallah bu defa da milimetrik bir sonuçla Pazar gününü neticelendirelim."

"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELEYİ ASLA BİR KENARA KOYAMAYIZ"

"Türkiye Yüzyılı, güçlü Türkiye ideali için oy verin. Türkiye Yüzyılı'nın yol haritasını biz hayata geçireceğiz. Artık yeni yeni adımlar atmamız gerekiyor. Eğitimi, sağlığı, enerjiyi kenara koyamayız. Ama hepsinden önce terörle mücadele .Terör örgütleriyle olan mücadelemizde biz çok çok iyi konuma geldik. Mesela Güneydoğu'yu, Diyarbakır'ı düşünün. Eskiden sokağa çıkamazdınız. Ama şimdi kafeteryalarda rahat rahat gezebiliyorsunuz. Çok daha önemlisi bu bölgelere yatırım olmuyordu. Şimdi bu bölgelere yatırım başladı. Bu yatırım terör korkusu yatırımcıdan bir kenara çekilince yatırımcı ben şimdi gider burada yatırımımı yaparım diyor. Şimdi 21 yıllık kazanımlara bakarak ben inanıyorum ki bölge insanları da buralarda yatırımlara girecektir. Savunma sanayii de nereye bakacak? Akıncı, Kızılelma, TOGG, Bayraktar'a bakacak."

"BİZ KAZANDIĞIMIZDA KİMSE KAYBETMEYECEK"

"Biz kazandığımızda kimse kaybetmeyecek. Çünkü herkes rahat bir şekilde yatırımını yapacak. İstihdamsa, istihdamını sağlayacak. Turizmin en büyük yatırım dönemi bizim dönemimiz olmuştur. Sağ olsun Mehmet bey başarılı bir bakan arkadaşım olarak çok ciddi bir performans ortaya koydu. Sektörde ciddi sıçramalar oldu. Kovitlere rağmen biz onlarla beraber bu yolu yürüdük ve şu ana geldik. Seçim dönemi tabi ayrı, icraat dönemi ayrı. Ancak siyasetin doğasında rekabet var ve bu olmalıdır. Biz her alanda bunu teşvik ettik. Buna yönelik bazı teşvik primlerini de siz onların önüne koyarsanız o zaman bu yarış başlar. Ve bu yarış bize Türkiye'de ciddi manada önemli adımlar atılmasını sağladı."

"KILIÇDAROĞLU KAZANIRSA TERÖR ÖRGÜTLERİ KAZANACAK"

"Varsın birileri gerilimle, kutuplaştırmayla, siyaset dilini zehirlemeyle yol almaya çalışsın. Biz milletimizi kucaklamaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 28 Mayıs'ı biz kazanırsak 85 milyonun tamamı kazanacak. Sayın Kılıçdaroğlu kazanırsa terör örgütleri, londra tefecileri, ABD'li şirketler kazanacak. Kaybedenler ise ülkemiz üzerinde hesap yapanlar olacak. Bizim buna fırsat vermemiz lazım. Dergi kapaklarından millete ayar verenleri gördünüz değil mi? Bunlar Erdoğan ile ne işi var? Erdoğan'ın onlara bakış açısını gayet iyi bildikleri için bundan da dolayı tabi Erdoğan'ın kaybetmesi lazım. Peki bunu başka kim söylüyor? Terör örgütleri. Demek ki aynı yerden talimat alıyorlar."

"TELEVİYONA DAVET EDİYOR, BENİMLE OKMEYDANI SSK'YI MI KONUŞACAKSIN?"

"Biz bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Kendi rekorlarımızı yükseltme çabasında olduk. Bugüne kadar bizle eser ve hizmette yarışacak bir muhalefet bulamadık. Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle? Bir de iftiraları var. Herhangi bir rehavet olmasa dahi tedbirimi almam lazım.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?