USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhur İttifakı'nın Gaziantep adayları tanıtıldı

Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde Gaziantep’teki ilçe belediye başkan adayları, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında açıklandı.

Cumhur İttifakı'nın Gaziantep adayları tanıtıldı
29-01-2024 10:54
29-01-2024 10:58
GAZİANTEP
Google News

Programda konuşan Efkan Ala, “Biz seçim başarılarını istikrarla sağlıyoruz ve istikrarla yolumuza devam ediyoruz. Tüm adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için Gaziantep ilçe adayları Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın katılımıyla açıkladı. Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde de yollarına istikrarla devam edeceklerini ve zafer kazanacaklarını vurguladı.

“Seçim başarılarını istikrarla sağlıyoruz ve istikrarla yolumuza devam ediyoruz”
Aday tanıtım programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, “Biz Cumhur İttifakı olarak geçtiğimiz Mayıs ayında birlik ve beraberliğin devam etmesi için basit pazarlıklara takılmadan bir araya geldik. Milletimizin sandığa koyduğu iradeyle çoğunluğu ele alarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirdik. Bu başarıda milletimizin desteği çok önemli. Biz bu başarıları istikrarla sağlıyoruz ve istikrarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

“Tüm adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum”
Yerel seçimlerde aday gösterilen isimlere başarı dileklerinde bulunan Efkan Ala, “Bugün burada yerel seçim belediye başkan adaylarımızı tanıtıyoruz. Ben tüm adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Gaziantep geçtiğimiz yıl yaşanan büyük afete rağmen dünyanın önemli sanayi kentlerinden biri konumunda. Bu nedenle Gaziantep’i yönetecek isimlerin de Türkiye hedefleri ve Gaziantep hedeflerine uygun isimler olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ala’dan İsrail’e sert tepki
Ala, konuşmasında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına da tepki göstererek, zalim İsrail’in uluslararası kuruluşlar nezdinde soykırım ile suçlanmaya başlandığını ifade etti. Efkan Ala, İsrail’e Gazze’deki katliamlara derhal son vermesi çağrısında da bulundu.

“Gece gündüz sahada olacağız ve yerel seçimlere kadar hiç durmayacağız”
Programda konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Partimizin kurulduğu ilk günden beri Gaziantep AK Parti’nin kalesi haline gelmiştir. Son genel seçimlerde de Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize en büyük desteği veren iller arasın yer alan bir şehirdir Gaziantep. Bu şehir 6 Şubat tarihinde asrın felaketini yaşadı. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde deprem bölgesinde çok önemli çalışmalar yapıldı ve her bir depremzedenin yanında yer alındı. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız ve başkan adayımız Fatma Şahin ile 10 gündür sahadayız. Bugün açıklanacak olan ilçe adaylarımızla da gece gündüz sahada olacağız ve yerel seçimlere kadar hiç durmayacağız. Bu inanç ve kararlılıkla Cumhur İttifakı olarak el ele gönül gönüle vererek başarımıza başarı katarak yine Gaziantep’imizi Türkiye birincisi yapacağız. Bu düşüncelerle adaylarımızın şehrimize, ülkemize, ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını ve güzel hizmetler yapmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Yerel seçimlerde 10’da 10 yapmaya hazırız, Türkiye derecesi yapacağız”
Yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin ise, “Yerel seçimlere hazırız. 10’da 10 yapmaya hazırız. Türkiye derecesi yapacağız. 14 Şubat’ta seçim beyannamemizi açıklayacağız. Bu şehri her anlamda iyi bir şekilde yönetmeye hazır ve kararlıyız. Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti ile eser siyaseti, hizmet siyaseti yapmaya hazır ve kararlıyız. AK Parti hazır, Gaziantep hazır, sefer bizden, zafer Allah’tan diyoruz. Yerel seçimlere her anlamda hazırız” ifadelerine yer verdi.

“Bu seçimde 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta olduğu yine bir desten yazacağız”
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ise, “Bir seçime daha gidiyoruz. Bu seçimde 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta olduğu yine bir desten yazacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir zafer yazacağız. Büyükşehir’de Fatma Şahin ile ustalık döneminde çok güzel ve önemli hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Fatma ablamız sağolsun, var olsun. Bizim siyasetimizde sorunları halı altına süpürmek yok. Gaziantep’in hangi sorunu varsa bizim sorunumuz diyerek yolumuza devam ediyoruz. Gaziantep bu seçime kadar olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de en güzel zaferi milletimizle beraber yapacaktır” diye konuştu.

Cumhur İttifakı’nın Gaziantep adayları
Cumhur İttifakı’nın Gaziantep adayları ilçe ilçe sahneye çağrılarak tanıtıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkan adayı Sait Kılıç (MHP), Araban Belediye Başkanı adayı Mehmet Özdemir (MHP), Karkamış Belediye Başkan adayı Bülent Tiryaki (MHP), Yavuzeli Belediye Başkan adayı Mustafa Kemal Sakaroğlu, İslahiye Belediye Başkan adayı Kemal Vural, Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan ve Nurdağı Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırır oldu.

Gaziantep ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, MKYK üyeleri Sait Kirazoğlu, Serpil Kavrak, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Eyüp Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’te katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?