USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cuma namazı çıkışı dehşete düşüren olay: 2 ölü, 7 yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle cuma namazı çıkışı yaşanan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Cuma namazı çıkışı dehşete düşüren olay: 2 ölü, 7 yaralı
25-08-2023 21:38
Google News

Olay, Çarşamba ilçesi Melik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 Ağustos'ta meydana gelen ilk olayda aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan Abdullah G., aracının içinde bulunan Muhammer Baysal'a silahlı saldırı düzenledi.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Otomobile 8 kurşun isabet ederken, Muhammer Baysal olayı yara almadan atlattı. Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan Abdullah G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CUMA NAMAZI ÇIKIŞI SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN İKİ KARDEŞ ÖLDÜ

İki aile arasında bugün cuma namazı çıkışı tekrar kavga çıktı. Cuma namazı çıkışı her iki taraf da birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ateş açtı. Olayda Abdullah G.'nin kardeşleri Yusuf Gül ve Hasan Gül hayatını kaybederken, Muzaffer Baysal, Muammer Baysal, Furkan Aydın, Fatih Sevinç, Eyüp Sözen, Basri Gül'ün de aralarında bulunduğu 7 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

YOLDAN GEÇEN BAZI ARAÇLARA DA KURŞUN İSABET ETTİ

Yaralıların birçoğunun cami cemaati olduğu ve kazara vuruldu öğrenildi. Çatışma sırasında Samsun- Ordu karayolundan geçen bazı araçlara da kurşun isabet etti. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çarşamba Devlet Hastanesi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çatışma anı ve sonrasında yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?