USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çorlu'daki tekel bayi dehşetinde 2 saldırgan tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tekel bayisinden alışveriş yapıp para ödemedikleri gerekçesiyle karşı çıkan esnaflara, silahla ateş açıp darp eden ve içki şişesi fırlatan iki saldırgan tutuklandı.

Çorlu'daki tekel bayi dehşetinde 2 saldırgan tutuklandı
15-08-2023 23:38
Google News

Olay, Pazartesi sabaha karşı Şeyhsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan büfede meydana geldi.

TEKEL BAYİYE GELİP DEHŞET SAÇMIŞLARDI

İddiaya göre, markete gelen 3 şahıs, poşet dolusu alışveriş yaptı. Ödeme yapılmadığı gerekçesiyle iş yeri esnafı ile müşteri arasında tartışma yaşandı. Sinirlenen şahıslardan K.P. esnaf O.G.'ye silahla ateş etti. Atılan şişe ve kutular nedeniyle kulağından yaralanan büfe sahibi O.G. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. O.G.'nin yanında bulunan 1 kişi de T.A.’nın tekme ve yumruklu saldırısına uğrayarak darp edildi.

Öte yandan yaralanan O.G. için ambulansı arayan komşu esnaf A.D.'nin kafasına T.A. tarafından içki şişesi vuruldu. Başında içki şişesi kırılması sonucu yaralanan A.D., Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.D.'nin başına dikiş atılarak tedavisi yapıldı.

KOVALAMACA SONRASI YAKALANDILAR

Olayın ardından K.P. ve T.A.’nın oturduğu ikamete polis tarafından baskın düzenlendi. Binanın çatı katına kadar süren kovalamaca 2 şüphelinin yakalanmasıyla son buldu. İfadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan K.P. ve T.A. tutuklanarak cezaevine konuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?