USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Çökertilen çetenin 82 yaşındaki lideri, bastonuyla adliyeye getirildi

Konya'nın Ereğli ilçesinde vatandaşların ev ve iş yerlerini gasp eden çete, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi. Bastonuyla adliyeye sevk edilen 82 yaşındaki çetenin lideri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çökertilen çetenin 82 yaşındaki lideri, bastonuyla adliyeye getirildi
25-06-2023 13:09
Google News

Edinilen bilgiye göre, Ereğli'de birçok vatandaşın evlerini ve iş yerlerini hukuksuzca ele geçiren, 'Canpolatlar' olarak bilinen suç örgütüne Konya Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce operasyon düzenlendi. Özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin de katıldığı operasyonda Ereğli ve Karapınar ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Düzenlenen operasyonda; 82 yaşındaki Neşet C., oğulları Ekrem C. (52), Tahsin C. (47), torunları Ahmet C. (22), ve S.C. (17) gözaltına alındı. Nitelikli yağma suçundan haklarında adli işlem başlatılan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çetenin en büyüğü ve suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen ve bastonuyla adliyeye götürülen Neşet C., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, çete liderinin torunu olduğu öğrenilen Ahmet C. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?