USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çocukların tehlikeli oyunu sonrası harekete geçildi: Aileleri hakkında işlem başlatıldı

Bayrampaşa'da çevreyoluna çıkıp araçları durdurmaya çalışan çocukların tehlikeli oyunu sonrası harekete geçildi. Kaymakamlık, çocukların aileleri hakkında işlem başlatıldığını açıkladı.

Çocukların tehlikeli oyunu sonrası harekete geçildi: Aileleri hakkında işlem başlatıldı
21-08-2023 14:08
Google News

İstanbul Bayrampaşa'da otoyolun karşısına geçmeye çalışan ve araçları durdurmaya çalışan çocuklar hem kendi hayatlarını hem de trafiktekilerin hayatlarını tehlikeye attı. 

20 Ağustos günü çekilen görüntüler sonrası harekete geçildi. Bayrampaşa Kaymakamlığı, görüntülerde yer alan çocukların aileleri hakkında TCK'nın 233'üncü maddesi gereği işlem başlatıldığını açıkladı.

"OYUN OYNADIKLARINI ZANNEDİYORLAR"

Mahalle sakinlerinden Şeyma Yıldıran, "Çocuklar gecenin bir yarısı caddeye çıkıp, araçların önünü kesiyorlar uyardığım halde. Aileleriyle de görüştüm. Çocuğun ailesiyle görüştüm, bana sahip çıkamadıklarını söylediler. Kapıları kilitlemelerine rağmen, çocuk evden kaçıyormuş. Sadece burada da değil, diğer caddede de otoyola çıkıp araçların önünü kesiyorlar. Duyduğum kadarıyla para istediklerini biliyorum. Burada tehlikede çocuklar. Allah korusun bir kaza olabilir burada, defalarca önlerini kesmeme rağmen beni dinlemiyor çocuklar. Babalardan biriyle görüştüm, o da sahip çıkamadığını söylüyor. Oyun oynadıklarını zannediyorlar ama aslında oyun değil. Ama bunun farkında, bilincinde değiller. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Bunu eğlenceli hale getirmeye çalışıyorlar ama ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değiller" diye konuştu.

"ÇEVREYOLUNA ÇIKIYORLAR"

Bir başka mahalle sakini Saniye Toklu, "Çevre yoluna çıkıyorlar, küçükler. Bütün o araçlar, kornalar nasıl çalıyorlar. Ölen çocuklar olacak ama onlara suç bulmayacaklar, şoför ne yapsın? Şoförü mecbur bırakıyorlar. 1 saat yolu birbirine kattılar" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?