USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çocuk Sanat Merkezi’nde Yaz Kursları Tamamlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde bağlı olarak hizmet veren Çocuk Sanat Merkezinde kurslara katılan çocuklar sertifikalarını aldı.

Çocuk Sanat Merkezi’nde Yaz Kursları Tamamlandı
01-09-2023 10:36
01-09-2023 10:41
GAZİANTEP
Google News

Öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri amacıyla hazırlanan kurslara bin elli öğrenci katıldı. 7 ile 16 yaş arasındaki çocuklar kültür ve sanat etkinliklerinin düzenlendiği atölyelerde resim, mozaik, ebru, el sanatları, tasarım, seramik, cam atölyesi, bağlama, gitar, piyano, keman, ritim, drama ve yöresel halk oyunları konularında eğitimlerini tamamladı.

 ÖĞRENCİLERİN EL EMEKLERİ SERGİLENECEK    

 Kurs sonunda öğrenciler tarafından yapılan ürünlerin sergileneceği ve kursiyerlerin Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak hazırladığı gösterilerin yapılacağı bir etkinlik düzenlenecek.

 Merkezdeki kurslara katılarak bağlama eğitimi aldığını belirten Esma Kılınç şunları söyledi:

“17 yaşında, 12’inci sınıf öğrencisiyim. Bu sene yaz tatilinde Çocuk Sanat Merkezi’ne geldim. Burada bağlama dersleri almak için. Buradaki eğitmenler sayesinde çok iyi şeyler öğrendim. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e kurslar için çok teşekkür ederiz. “

Yaklaşık üç yıldır Çocuk Sanat Merkezi’nde bağlama eğitimi alan İsa Sinan Parlak ise, “Buradan memnunum. Eğitmenlerimize teşekkür ederim. Konserlere çıkıyoruz hazırlık yapıyoruz. 8 Eylül’de bir tane daha konserimiz olacak. Ona hazırlanıyoruz hepimiz. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Eğitimlerin devam ettiğini ve bütün çocukların katılabileceğini ifade eden ve merkezde drama öğretmenliği yapan Hülya Ateş şunları söyledi:

“Çocuklarımızla bu yıl Cumhuriyet’in 100’ncü yılına yakışır bir gösteri hazırlıyoruz. İnşallah 8 Eylül’de sunumunu gerçekleştireceğiz. Çeşitli alanlarımız var. Drama ile birlikte tasarım, mozaik, resim, ebru birçok alana hizmet vermekteyiz. Ücretsiz gerçekleşiyor bu kurslarımız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?