USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP'li Toprak'tan İmamoğlu'na olay gönderme! 'Başarılıysan yine alırsın'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na karşı 'topyekün değişim' diyerek isyan bayrağını açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na parti içerisinden gelen tepkiler dinmiyor. CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, isim vermeden İmamoğlu'nu hedef aldı.

CHP'li Toprak'tan İmamoğlu'na olay gönderme! 'Başarılıysan yine alırsın'
01-07-2023 03:38
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında girdiği 12'nci seçimden de boynu bükük ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin tabanı ve seçmenlerden gelen 'istifa et' çağrılarına kulak tıkadı.

Partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu kendi kişisel tercihleri doğrultusunda yeniden dizayn eden Kılıçdaroğlu'na İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu isyan bayrağı açtı. 'Topyekün değişim' çağrısı yapan İmamoğlu'na kapıyı kapatan Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, "Önceliğim İstanbul" vurgusu yapıp "Ben ve asla ve asla bu halkın İstanbulluların oyu ile alınmış belediyeyi AK Parti'ye teslim edemem. Bunu kabul edemem" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na rest! Gözdağı verdiKılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na rest! Gözdağı verdi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan, 'Kaybetme deneyimim yok' diyen İmamoğlu'na cevap!CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan, 'Kaybetme deneyimim yok' diyen İmamoğlu'na cevap!

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU ARASINDA DEĞİŞİM SAVAŞI

"Genel Başkanlık şirket yönetmeye benzemez" diyerek İmamoğlu'na 'otur oturduğun yerde' mesajı veren Kılıçdaroğlu, "Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ise bu sözlere, "Ben yılmam, genellikle yıldırırım. Yaşananlar canımızı sıkıyorsa artık bunun sona erme vakti gelmiştir diye düşünüyorum. Mutlaka değişim zamanı" ifadeleriyle yanıt verdi.

CHP'Lİ ERDOĞAN TOPRAK'TAN İMAMOĞLU'NA OLAY GÖNDERME

Parti içerisindeki kavgaya CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak da dahil oldu. Toprak, isim vermeden İmamoğlu'nu hedef alıp, "Belediye başkanları başarılıysa kendi belediyelerini bir kez daha alırlar" ifadelerini kullandı.

Diken'e konuşan Toprak, "Bugün değişim adı altında yürütülen tartışma, kısır ve kişiler üzerinden sürdürülen bir tartışma halini almıştır. Bunun partinin faydasına olacağına inanmıyorum." dedi.

"DAYATMAYLA DEĞİŞİM DİYENLER YAKIN ZAMANDAKİ DSP ÖRNEĞİNE İYİ BAKSINLAR"

Sözlerinin devamında değişim çağrılarına tepki gösteren CHP vekili şunları söyledi:

"Değişim derken, biz bunu ortak akılla yönetemez, doğru temellere ve paradigmaya oturtamazsak parti karpuz gibi ikiye bölünür ve kurultaylar partisi olur. CHP’de bir ara dönem yaşanır bu da partiye zarar verir. Dayatmayla değişim diyenler yakın zamandaki DSP örneğine iyi baksınlar. "

Kılıçdaroğlu'na en yakın isimden darbe: İstifa et! Yeni lider lazımKılıçdaroğlu'na en yakın isimden darbe: İstifa et! Yeni lider lazım

BÜLENT TEZCAN'A DA TEPKİ

Toprak aynı zamanda, üç gün önce partide ‘köklü bir reforma ihtiyaç olduğunu’ söyleyen CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a da tepki gösterdi. Toprak, “Tamam da kardeşim sen de o kurulun üyesiydin. Niye çıkıp o gün bunu söylemedin?” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?