USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’iler adım adım geziyorlar

7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP’de milletvekili adayları deyim yerindeyse, Gaziantep’i adım adım geziyor.

CHP’iler adım adım geziyorlar
08-05-2015 16:53
Google News
Cumhuriyet Halk Partisi adayları, hergün farklı bir bölgede vatandaşlarla bir araya gelerek, projelerini anlatıyor. Çalışmaların son derece olumlu geçtiğini dile getiren CHP Milletvekili Mehmet Şeker, “ Gerçekten bu seçimlerde son derece olumlu tepkiler alıyoruz. Diğer seçimlerle kıyasladığımızda vatandaşlar, bu seçime odaklanmış durumda. Sorunları, sıkıntıları açık yüreklilikle dile getiriyorlar. Bizleri de can kulağı ile dinliyorlar. Bu seçimde CHP iktidarı için her türlü şartın hazır olduğunu görüyoruz.” dedi.

Yerel seçimlerinde il başkanı olarak çalışan 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Mehmet Gökdağ da vatandaşın ilgisinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “ Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler bizleri motive ediyor. Esnafın, işçinin, emeklinin, toplumun her kesiminin bu seçimde CHP’ye çok daha olumlu baktığını gözlemleyebiliyoruz. 7 Haziran’da bu çalışmaların sandığa yansıyacağından hiç kuşkumuz yok.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?