USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP Şoför Ali Caddesinde Esnafı Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi esnaf ziyaretlerine Şehitkâmil İlçesi Şoför Ali caddesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti.

CHP Şoför Ali Caddesinde Esnafı Dinledi
13-08-2022 13:50
13-08-2022 13:57
GAZİANTEP
Google News

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Milletvekili İrfan Kaplan, Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen ve Meclis Üyeleri ile Parti Yöneticilerinin katıldığı ziyarette Bosna Hersek parkında Aşure ikramında bulunuldu. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Uçar, Türkiye’yi içerisinde bulunduk karanlıktan çıkarmak için sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade ederken, ekonomik krizin en çok esnafları etkilediğini söyledi CHP iktidarında esnaf için yapılacakları açıkladı.  Ziyaret sırasında esnafın yoğun CHP heyetine gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekti.

CHP İL BAŞKANI UÇAR; “ESNAFIN BÜTÜN UMUDU CHP’DE !”

Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik krizin en çok esnafı etkilediğini ifade eden Başkan Uçar, “Esnafımız AKP hükumetinin akıl almaz politikalarının para piyasalarındaki istikrarsızlıkla, enflasyonla ve zamlarla başa çıkamaz duruma gelmişken bir de fırsatçılık suçlamaları nedeniyle vatandaşla karşı karşıya getiriliyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iktidarımızda esnafımız için yapacaklarımızı  açıklamıştı.  İlk seçimde iktidar olacağız ve esnafımızın sorunlarını çözeceğiz. Bu kapsamda ilk atacağımız adım esnaf bakanlığını kurmak olacak. Esnafımız için sicil affı çıkaracak, kira stopajını da kaldıracağız.” İfade etti.

Milletvekili İrfan Kaplan ve Şehitkamil İlçe Başkanı Yunus Emre Özmen, Belediye Meclis Üyeleri ve Parti Yöneticileri Bosna Parkında aşure ikramında bulunuldu. Ziyaret sırasında ve sonrasında CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan ve Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Parti Yöneticileri vatandaşlara aşure ikramında bulundular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?