USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te Temaslarda Bulunacak

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Toplantısı ve Millet Buluşmasına yapmak üzere bugün Gaziantep’te olacak. Kentte bir dizi programlara katılacak olan Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde ise iş adamları ile bir araya gelecek…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te Temaslarda Bulunacak
21-03-2023 10:13
21-03-2023 10:19
Google News

Bugün öğle saatlerinde Gaziantep’e gelecek olan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısını depremin vurduğu Nurdağı İlçesi’nde gerçekleştirecek. Millet Buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep programı belli oldu.

KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI BELLİ OLDU!

Buna göre, Kılıçdaroğlu öğle saatlerinde havayoluyla Gaziantep’e gelecek. Havalimanında karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Yeşilkent Mezarlığını ziyaret edecek, ziyaretin ardından ise Nurdağı’nda gerçekleşecek olan Grup toplantısı ve Millet Buluşması’na katılacak. Buluşmanın ardından Kılıçdaroğlu, depremzedeler ile çadırda buluşacak, depremzedelerin sorunlarını dinleyecek.

KRİTİK TOPLANTI!

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun kentte gerçekleştireceği önemli temaslardan bir tanesi ise iş adamları buluşması olacak. Basın ile paylaşılmayan programa göre, Kılıçdaroğlu iş adamları ile bir araya gelecek. İş dünyasının sorunlarını dinleyecek olan Kılıçdaroğlu, çözüm önerileri ve gerçekleştirecekleri çalışmaları anlatacak.

Bu programın ardından Kılıçdaroğlu’nun kentten ayrılması bekleniyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?