USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP'DE BÜYÜK HEYECAN. GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BELEDİYECİLİKTE 15. YIL , SİYASETTE 45 TECRÜBESİ BULUNAN SARIGÜL HEYCANI.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BELEDİYECİLİKTE 15. YIL , SİYASETTE 45 YILLIK TECRÜBESİ BULUNAN SARIGÜL HEYCANI.

CHP'DE BÜYÜK HEYECAN.       GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA  BELEDİYECİLİKTE 15. YIL , SİYASETTE 45 TECRÜBESİ BULUNAN SARIGÜL HEYCANI.
22-01-2024 22:32
01-04-2024 11:34
GAZİANTEP
Google News
Ankara CHP, genel merkez kuluslerinde Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Eski 15 Yıl Şişli Belediye Başkanılığı 18. dönem millet vekilliği  ve 28. Dönem CHP Erzincan Milletvekili Mustafa seçilerek TBMM Girmesini başarmıştır. 
CHP, Gaziantep'te siyasetin renkli ismi Mustafa Sarıgül'ü CHP Gaziantep teşkilatında büyük heycan yaratmiştir. 
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapmayı düşünülen CHP’de hareketli saatler yaşanıyor. 
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çalışmalar sürerken Genel Merkezde CHP’li Mustafa Sarıgül’ü Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için düşünülüyor. 
Kulislere sızan bilgilere göre Sarıgül’ün  Gaziantep’e gelmesi için Gaziantepliler heycanla beklemektedirler.  
CHP Milletvekilleri Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç ile CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, bu hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı konusunda görüşeceği bildirildi. 
CHP Milletvekilleri Öztürkmen, Meriç ve İl Başkanı Reisoğlu'nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e,  adaylık konusunda ve Gaziantepli partililerin  MUSTAFA SARIGÜL ADAYLIĞA SICAK BAKIYOR 
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı birinci sırada geçen Mustafa Sarıgül'ün adaylığa çok sıcak baktığı öne sürüldü. Sarıgül'ün Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmayı kabul etmesi için ve Gaziantep'i yeniden CHP 1974-1989 - 1999 heycanıyla Gaziantepi tekrar kalesi yapacağını ileri sürülüyor.
Gaziantepliler genel merkezden sayın Sarıgülün adaylığı için acilen partililerin  sesine kulak vererek karar verilmesini bekliyorlar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?