USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

“CHP Çiftçiye, Çiftçi CHP’ye sahip çıkacak”

CHP Şehitkamil ilçe örgüt toplantısı önceki akşam büyük bir coşku ile yapılırken, adayların konuşmaları sık sık “iktidar” sloganları ile kesildi. CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Kadir Yücel, bu coşkunun 8 Haziran’da kendilerine iktidar yolunu açacağını söyledi.

“CHP Çiftçiye, Çiftçi CHP’ye sahip çıkacak”
05-05-2015 20:24
Google News
CHP Gaziantep Milletvekili adaylarının da katıldığı ve partililere seslendiği yemekli toplantıda, CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Kadir Yücel, "Kurtuluş milletin efendisi olanların iktidarında değil, efendisi millet olan CHP iktidarında mümkün olacaktır" dedi.
Başta köy muhtarları ve köy temsilcileri olmak üzere, milletvekili adayları ve partililer toplantıya yoğun bir ilgi gösterdiği toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantıda CHP’nin tarıma yönelik projeleri çiftçilere anlatıldı.

“Tarım büyümeden kalkınma olmaz”
CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Kadir Yücel, çiftçilerin borç ve faiz kıskacında olduğunu, tarımdaki girdi maliyetlerinin, elektrik ve sulama tarifesinin sanayiden daha yüksek olduğunu, tarımın artık karın doyurmadığını, bu şartlarda ülkede tarımın büyümesinin mümkün olmadığını ifade etti. Tarımı büyümeyen bir ekonominin kalkınamayacağını söyleyen Yücel, "CHP iktidarında Çiftçiye mazotun 1,5 TL’ den verilecek ve kredi Kartı borçlarının % 80’i silinecek. Ayrıca tarımdan başka geliri olmayan çiftçilere asgari Ücret tutarında gelir sağlanacak. 30 yaşına kadar olan Çiftçilerimizin sosyal güvenlik ödemeleri Hazine tarafından yapılacak. Ülkemizin kurtuluşu milletin efendisi olanların iktidarında değil, efendisi millet olan CHP iktidarında mümkün olacaktır. 7 Haziran Seçimlerinde çiftçilerimizin CHP’ye sahip çıkacağına olan inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Engelliler de katıldı

Toplantıya çiftçilerin yanı sıra engelli vatandaşlar da katıldı. Yücel, CHP iktidarında engelli yurttaşlarımızın gerek sosyal hayatta, gerekse iş hayatlarında tüm engellerin kaldırılacağını söyledi.

İlçe Başkanının konuşmasının ardından İl Başkanı M.Sait Köse ve milletvekili adayları da katılımcılara seslendi. Büyük coşkunun yaşandığı toplantıya katılımın 7 Haziran için umutlarını iyice arttırdığını belirten milletvekili adayları, iktidar için hazır oldukları mesajlarını verdiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?