USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Cem Küçük görüntüleri paylaştı: Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı kışladan konvoyla çıkardı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eski eşi Gökhan Çıra'yı askerlik yaptığı birlikten 4 araçtan oluşan konvoyla kışlanın içinden aldığı iddia edildi. Gazeteci Cem Küçük, o anların görüntüsü paylaştı.

Cem Küçük görüntüleri paylaştı: Selin Ciğerci Gökhan Çıra'yı kışladan konvoyla çıkardı!
02-04-2022 23:00
Google News

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2021'de boşandığı eski Gökhan Çıra ile barışmış hatta geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez evlilik teklifi almıştı. Ciğerci, son olarak eski eşi Gökhan Çıra'yı geçtiğimiz haftalarda askere uğurlaması ile magazin gündemine gelmişti.

LÜKS ARAÇLI KONVOYLA GÖKHAN ÇIRA'YI KIŞLANIN İÇİNDEN ALDIĞI İDDİASI

İlişkileriyle sık sık gündem olan çift, bu kez gazeteci Cem Küçük'ün iddiasıyla gündeme geldi. Sosyal medya paylaşımında Küçük, "İki gün önce eşi tezkere alırken Selin Ciğerci birliğin içine dört arabayla girmiş. Kışlanın içine Range Rover, Maybach ve Bentley ile girmiş. Gökhan Çıra'yı alıp çıkmış. Diğer aileler dışarıda evlatlarını beklerken bu çiftin ayrıcalığı merak konusu olmuş" ifadelerine yer verdi.

"KIŞLADAN 4 LÜKS ARABA ÇIKIYOR"

Söz konusu olayın görüntülerini de paylaşan Küçük "Bu da videosu. Kışladan 4 lüks araba çıkıyor. 2. arabada Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra var" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?