USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyükşehirden Yenidoğan 15 Bin Bebeğe İlk Hediye

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde sürdürdüğü “Hoş Geldin Minik Hemşerim” projesiyle 15 bin bebeğe yeni doğan kiti hediye etti.

Büyükşehirden Yenidoğan 15 Bin Bebeğe İlk Hediye
27-11-2023 15:44
27-11-2023 15:47
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla anne adaylarına hamilelik sürecinden başlayarak destek olmaya başlıyor. “Anneye Süt Bebeğe Can“ projesiyle sağlıklı bir gebelik süreci geçirmesi adına anne adaylarına süt dağıtımı yapan GBB, doğum sonrası ise içinde bebeğin ilk ihtiyaçlarını karşılayacak olan gereçlerin bulunduğu yenidoğan setlerini annelerine ulaştırıyor. Yeni doğan kitleri ile ailelerin doğum heyecanına ortak olan Büyükşehir, bebeklerin anne karnından başlayarak ihtiyaçlarına destek olmaya başlıyor. Yenidoğan 15 bin bebeğe ulaşan Büyükşehir, vatandaş memnuniyeti ile “Hoş Geldin Minik Hemşerim” projesini devam ettiriyor.

Proje kapsamında hediye edilen kitlerin içerisinde zıbın takımı, bebek battaniyesi, çocuk bezi, çanta, ıslak havlu ve termometre gibi annenin ve bebeğin ihtiyaç duyabileceği temel ürünler bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?