USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyükşehir'in Standı Üniversite Öğrencilerinden Yoğun İlgi Görüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Gaziantep Üniversitesi'nde açılan stantlarda Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere sunmuş olduğu imkanlar hakkında öğrencilere bilgiler veriliyor.

Büyükşehir'in Standı Üniversite Öğrencilerinden Yoğun İlgi Görüyor
06-10-2023 15:02
06-10-2023 16:34
GAZİANTEP
Google News

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği stantlarda; e-spor standı, Genç Gaziantep mobil uygulaması standı ve doğa kampları stantları yer alıyor. İsteyen öğrenciler doğa kamplarına ücretsiz olarak kayıt yaptırırken, teknoloji tutkunu gençler ise e-spor oyunlarını sanal gerçeklik gözlüklerini kullanarak oynama imkânı buluyor. Öğrenciler, okçuluk, halka atma, langırt gibi çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçiriyor.

Genç Gaziantep uygulamasından daha önce hediyeler kazandığını belirten Yasin Uçar uygulamayla ilgili memnuniyetini şöyle dile getirdi:

"Milli karateciyim, aktif olarak yaklaşık 8 yıldır bu sporla uğraşıyorum. Genç Gaziantep uygulamasını kullanıyorum. Üniversiteyi gezerken genç Gaziantep standını ve büyükşehir belediyesinin standını gördüm buradaki farklı etkinliklere katıldım. Uygulama sayesinde ücretsiz olarak konserlere katılma imkânı buldum, yine uygulamadan hediye olarak akıllı saat kazandım. Gayet memnunum Genç Gaziantep uygulamasından. Bu imkanı bizlere sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e teşekkür ederim.”

Kahramanmaraş’tan okumak için Gaziantep’e gelen Ertuğrul Temel büyükşehir belediyesinin stantlarında keyifli vakit geçirdiğini belirterek, “İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandım. Birinci sınıfım. Burada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu stantta çeşitli oyunlar var. Arkadaşlarımla oyunlar oynadım. Güzel vakit geçirdim. E-spor merkezine arkadaşlarımla beraber kayıt olmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımla kamplara katılmak için kaydımı yaptırdım.” dedi.

E-spor standında sanal gerçeklik gözlüklerini deneyimlediklerini ifade eden Yılmaz Çakmak etkinlikle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Şanlıurfa’dan geldim. İngilizce öğretmenliği birinci sınıf öğrencisiyim. Stantlarda ok attık, halka atmaca oynadık verilen ikramlardan aldık, e-spor standında sanal gerçeklik gözlüklerini deneyimledik, güzel etkinliklerdi beğendik. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz."

Genç Gaziantep uygulamasını herkesin kullanması gerektiğini söyleyen Furkan Kökcü ise, “Gaziantep Üniversitesi Elektrik Enerjisi Doğalgaz Tesisatı öğrencisiyim. Burada birçok etkinlik var ok atışı olsun, halka atma olsun, stantlardaki arkadaşlar birçok konuda bilgilendirme yapıyor. Genç Gaziantep uygulamasını çok önceden beri kullanıyorum, uygulamadan çok memnunum bence herkes kullanmalı.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?