USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Bursa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan servis minibüsü, önce metro istasyonunun duvarına ardından da yan yana bulunan 3 iş yerinin vitrin camına çarparak binanın kolonunu parçaladı.

Bursa'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
09-07-2023 06:38
Google News

Kaza, saat 02.30 sıralarında Yıldırım ilçesi, Duaçınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Ersel Tuğral ile arkadaşları Cengizhan B., Ercan Ö., Gökhan D. ve Kadir Ç., akşam saatlerinde eğlendikten sonra yemek yemek için Tuğral idaresindeki 16 LBU 23 plakalı servis minibüsü ile yola çıktı. Ankara Yolu Caddesi'nden kent merkezi istikametine seyreden servis minibüsü aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak Duaçınarı Metro İstasyonu'nun duvarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan minibüs yol kenarında yan yana bulunan 3 iş yerinin camekânına çarpıp binanın kolonunu parçaladı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk müdahalede sürücü Ersel Tuğral'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, yanında bulunan Cengizhan B., Ercan Ö., Gökhan D. ile Kadir Ç. İse yaralandı.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı Cengizhan B., Ercan Ö., Gökhan D. ile Kadir Ç. ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından Ersel Tuğral'nın cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Servis aracının çekici yardımıyla kaldırılmasıyla trafik normal seyrine döndü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?