USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bozgeyik İle Fadıloğlu, Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil ilçesine bağlı 12 kırsal mahalleyi ziyaret etti.

Bozgeyik İle Fadıloğlu, Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti
13-09-2023 11:01
13-09-2023 11:07
GAZİANTEP
Google News

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe, AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Şehitkamil İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sefaşehir, Yeşilce, Durnalık, Cerityeniyapan, Yenişarkaya, İskenderli, Sarılar, Eskişarkaya, Acaroba, Yamaçoba, Bayatlı ve Atalar Mahalleleri gezildi. Gittikleri her mahallede vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Milletvekili Bozgeyik ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Milletvekili Bozgeyik ve Fadıloğlu, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Milletvekili Bozgeyik ve Başkan Fadıloğlu, günün anısına vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

BU MEMLEKETİN İSTİKRARINA VE KAZANIMLARIN DEVAMINA DESTEK VERDİNİZ

Vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, “Bugün, AK Parti İl ve Şehitkamil İlçe Teşkilatımız, Şehitkamil Belediye Başkanımız ile birlikte sizleri ziyarete geldik. Evvela 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde hem AK Partimize hem Cumhurbaşkanımıza hem de Cumhur İttifakı’na vermiş olduğunuz destekler için hassaten teşekkür ediyoruz. Allah, hepinizden razı olsun. Bu memleketin istikrarına, kazanımların devamına destek verdiniz. Biz de inşallah hem AK Parti olarak hem Cumhur İttifakı olarak hem de bu memleketin evladı milletvekilleriniz olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Ben hepinize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugünkü ziyaretimizin bir diğer amacı da sizlerle bir araya gelip, istek ve taleplerinizi yerinde dinlemek. Varsa istek ve talepleriniz, bunları yerinde çözmek için bir aradayız. Ben, tekrar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı ve bugün bizleri misafir ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN MAHALLEMİZE HER TÜRLÜ HİZMET GELİYOR

Mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cerityeniyapan Mahalle Muhtarı Adnan Aslanoğlu, “Bugün Milletvekilimiz, Başkanımız, İlçe Başkanımız mahallemizi ziyaret etti. Bizlerin ve mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını, istek ve taleplerimizi dinlediler. Sıkıntılarımızın giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet geliyor. Ben, mahallem adına bugün mahallemizi ziyaret eden Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?