USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bozatlı Ve Fadıloğlu Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti

Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Bozatlı Ve Fadıloğlu Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti
06-09-2023 16:19
06-09-2023 16:24
GAZİANTEP
Google News

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Gaziantep il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Şehitkamil ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Öğümsöğüt, Zülfikar, Dımışkılı, Sofalıcı, Karadede, Işıklı, Üçgöze, Ağaçlıboyno, Yığınlı, Ülkerli, Karpuzkaya ve Serintepe

Mahalleleri gezildi. Gittikleri her mahallede vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Milletvekili Bozatlı ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Milletvekili Bozatlı ve Fadıloğlu, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

 BİZLERE VERMİŞ OLDUĞUNUZ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, “Öncelikle sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizleri misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün, milletvekili olarak Şehitkamil Belediye Başkanımız, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanımız, AK Parti il ve ilçe teşkilat üyelerimiz ile birlikte mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun, sizlerin desteğiyle bu dönem Milletvekili olarak seçildik. 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs yapılan genel seçimlerde hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem de bizlere destek oldunuz.  Ben şimdiye kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Amacımız, burada çok konuşmaktan ziyade sizleri dinlemek, varsa mahallemizin sıkıntıları yerinde çözmek.” şeklinde konuştu. 

 BAŞKANIMIZA, MAHALLEMİZE YAPTIĞI HER TÜRLÜ HİZMETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadede Mahalle Muhtarı Doğan Şahin, “Bugün Milletvekilimiz, Başkanımız, İlçe Başkanımız mahallemizi ziyaret etti. Bizlerin ve mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını, istek ve taleplerimizi dinlediler. Sıkıntılarımızın giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet geliyor. Kilitli parke taşı çalışmaları olsun, arazi yolları açma ve kumlama çalışmaları olsun, diğer hizmetler olsun, mahallemize hizmet yapılıyor. Mahallemizde bütün sokaklarımızda, ara sokaklarımızda kilitli parke taşı çalışmaları yapıldı. Birkaç eksik bölgemiz kaldı, onlarda en kısa sürede yapılırsa çok memnun kalacağız. Bunun dışında ufak tefek sıkıntılarımız var, onları da Milletvekilimize ve Başkanımıza dile getirdik. İnşallah o sıkıntılarımız da en kısa sürede giderilecek. Ben, mahallem adına bugün mahallemizi ziyaret eden Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza ve AK Parti ilçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?