USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
AsayiÅŸ

Boşanma aşamasındaki karısının ve kayınpederinin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 2 ölü

Gaziantep'te bir kişi, boşanma aşamasındaki karısı ile kayınpederinin bulunduğu aracının önünü keserek silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ağır yaralanan baba-kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Boşanma aşamasındaki karısının ve kayınpederinin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 2 ölü
16-06-2023 13:57
16-06-2023 14:03
GAZÄ°ANTEP
Google News

Olay, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mertcan Köse (25), boşanma aşamasında olduğu eşi Bilge Köse (25) ile babası Ertuğrul Kaya'nın (47) bulunduğu aracın önünü kesti. Durdurduğu araçta bulunan boşanma aşamasındaki eşi ve babası ile bir süre tartışan Mertcan Köse, ikilinin içerisinde bulunduğu araca pompalı tüfekle defalarca ateş etti.

Ağır yaralanan baba-kız kurtarılamadı


Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Bilge Köse ile babası Ertuğrul Kaya ağır yaralandı. Ağır yaralı baba-kız, çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Baba-kız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaçan katil zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor


Olay sonrası kaçan katil zanlısı Mertcan Köse'yi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince geniş çaplı çalışma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?