USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bjelica kararını verdi! Sistem değişiyor

Tüm Spor - Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Karagümrük ile oynanacak maçta son iki haftadır üzerinde durduğu 3-5-2 sisteminden vazgeçip, farklı bir oyun anlayışını takıma adapte etmeye çalışacak.

Bjelica kararını verdi! Sistem değişiyor
21-05-2023 10:39
Google News

Trabzonspor, Karagümrük maçıyla birlikte sistem değişikliğine gidiyor. Teknik direktör Nenad Bjelica Fenerbahçe maçında denediği 3-5-2 sisteminden vazgeçip dörtülm savunmaya geçecek.

Trabzonspor'un Fenerbahçe deplasmanında aldığı mağlubiyet kadar teknik direktör Nenad Bjeilca'nın tercihleri de eleştirilmişti. Özellikle Hırvat teknik adamın daha önce yaptığı, "Çok fazla beğendiğim bir formasyon değil" açıklamasına rağmen üçlü savunma kurgusuna devam etme yönündeki arzusu ve Visca'yı bir sağ bek gibi değerlendirilmesi yoğun şekilde tepki almıştı.

Bjelica'nın bu hafta oynanacak olan Karagümrük maçında kart cezalısı olan Eren Elmalı'nın da yokluğunda 4'lü savunma kurgusuna geri dönüş yapması ve özellikle Trezeguet ile Edin Visca ikilisini birlikte hücum hattında değerlendirmesi bekleniyor Nenad Bjelica takımını Fenerbahçe önünde 3-5-2 sistemi ile çıkartırken çoğu zaman 5-3-2 sistemi ile sahada durdu. Bordo-Mavililer'in bu sistemle özellikle orta sahada zorlandığı gözlendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?