USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beşiktaş’ta trasnfer hareketliliği sürüyor

İki oyuncuya da tekliflerini sunan Kartal, beklemeye geçti. Siyah-beyazlılar, orta saha için ise Zenit'ten Daler Kuzyaev ve Hull City'den Ozan Tufan'la temas halinde. Ozan'la prensipte anlaşan Beşiktaş, kulübüyle pazarlık masasında. Kuzyaev'e de tekl

Beşiktaş’ta trasnfer hareketliliği sürüyor
29-06-2023 12:39
Google News

İki oyuncuya da tekliflerini sunan Kartal, beklemeye geçti. Siyah-beyazlılar, orta saha için ise Zenit'ten Daler Kuzyaev ve Hull City'den Ozan Tufan'la temas halinde. Ozan'la prensipte anlaşan Beşiktaş, kulübüyle pazarlık masasında. Kuzyaev'e de teklifini ileten siyah-beyazlı yönetimin işini zorlaştıran nokta Rus futbolcunun yüksek bonservis bedeli.


Beşiktaş savunma, orta saha ve hücum hattına takviyeler yapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kara Kartal temas halinde olduğu futbolculara tekliflerini sunarken, bir yandan da kulüpleriyle görüşmelerine devam ediyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş de transferlerin yeni sezon kampına yetişmesini istiyor.



Defansa Amartey ve Djiku ikilisinden biri


Beşiktaş'ta tecrübeli savunmacı Romain Saiss'in takımdaki geleceği belirsizliğini korurken, bir yandan da bu bölgeye takviyeler için çalışmalar sürüyor. Defans hattı için öne çıkan isimler ise Fransız ekibi Strasbourg'dan 28 yaşındaki Ganalı futbolcu Alexander Djiku ve Leicester City ile sözleşmesi sona eren Ganalı Daniel Amartey. Tekliflerini ileten Kartal, her iki futbolcuda da beklemeye geçti. Siyah-beyazlılar, söz konusu oyunculardan birini takıma kazandırmayı hedefliyor.



Orta sahaya Daler Kuzyaev ile Ozan Tufan


Siyah-beyazlı takımın orta saha transferinde şu an gündeminde olan futbolcular Zenit'ten 30 yaşındaki oyuncu Daler Kuzyaev ve milli futbolcu Ozan Tufan. Beşiktaş, Ozan ile olan görüşmelerinde anlaşma zemini yakalarken, kulübü Hull City'le de temaslarına devam ediyor.


Rus futbolcu Daler Kuzyaev'e teklifini ileten Beşiktaş'ın, oyuncunun yüksek bonservis bedeli sebebiyle bu transferde işi biraz daha zor gibi duruyor.



Halil Dervişoğlu hala gündemde


Hem hücum takviyesi hem de yerli rotasyonunu düşünerek bonservisi İngiltere Premier Lig kulübü Brentford'da bulunan Halil Dervişoğlu'yla görüşen ve prensipte anlaşmaya varan Kartal, İngiliz temsilcisinin bonservis talebi sebebiyle geri çekilmişti. Ancak bu transferde ısrarcı olan Beşiktaş'ın, önümüzdeki günlerde transferi bitirmek için şartları zorlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?