USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş - Antalyaspor! Muhtemel 11'ler

Tüm Spor - Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. İşte karşılaşmanın muhtemel 11'leri.

Beşiktaş - Antalyaspor! Muhtemel 11'ler
26-02-2023 08:14
Google News

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında Antalyaspor'u konuk ediyor.

Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranından naklen yayınlanacak.

İkinci kez ertelenmişti

İlk olarak Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle 14 Şubat'a ertelenen müsabaka, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bir kez daha tehir edilmek zorunda kalınmıştı.

Ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 39 puan toplayan Beşiktaş, 4. basamakta yer alıyor.

Antalyaspor ise 7 galibiyet, 3 beraberlik, 11 yenilgi ve 24 puanla 13. sırada bulunuyor.

Yeni transferler oynamayacak

Bugün oynanacak erteleme maçında siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler forma giyemeyecek.

Statü gereği Beşiktaş'ın o günkü tescil edilen kadrosunda yer almayan Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Alexandreu Maxim ve Omar Colley'in yanı sıra, sarı kart cezalısı olan Arthur Masuaku da Antalyaspor karşısında görev yapamayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş, Masuaku'nun yokluğunda Umut Meraş ya da Tayfur Bingöl ikilisinden birini tercih edecek.

Ghezzal ilk 11'e dönebilir

Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan ve son dönemde süre almayan başlayan Rachid Ghezzal'ın Antalyaspor maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Ligde son oynanan Demir Grup Sivasspor mücadelesinin son dakikasında oyuna giren Ghezzal, verilen arada Ümraniyespor ve Eyüpspor'la oynanan hazırlık maçlarında görev yapmıştı.

3 isim ceza sınırında

Beşiktaş'ta Welinton Souza, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Bu üç oyuncu, bugünkü mücadelede sarı kart görmeleri halinde 24. haftadaki MKE Ankaragücü karşılaşmasında oynayamayacak.

Antalyaspor'un eksikleri

Fraport TAV Antalyaspor'da ise ara transfer döneminde takıma katılan Erdal Rakip, Helton Leitre, Balint Szabo, Doğukan Sinik, Emrehan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mark Mampassi ve Yannick Nkurunziza maçta oynayamayacak.

Kırmızı-beyazlılarda Hakan Özmert, Erkan Eyibil, Soner Aydoğdu, Gökdeniz Bayraktar, Ruud Boffin ve Luiz Adriano ise takımdan ayrıldı.

Haji Wright, Kudriashov, Shoya Nakajima ve Ufuk Akyol da sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR

MUHTEMEL 11'LER:

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, Rosier, Welinton, Saiss, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Redmond, Ghezzal, Cenk Tosun

ANTALYASPOR: Alperen, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Fernando, Fredy, Mustafa Erdilman, Ndao, Ghacha, Sinan Gümüş

HAKEM: Abdulkadir Bitigen
STAT: Vodafone Park
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS 1

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?