USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman ve saat kaçta? Trabzonspor maçından ötürü kanal...

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN? Süper Lig'de haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından biri Beşiktaş ile Alanyaspor arasında oynanıyor. Vodafone Park'taki karşılaşmaya atanan hakemler de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. Ayrıca, BJK Alanya maç bilet fiyatlar?

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman ve saat kaçta? Trabzonspor maçından ötürü kanal...
08-04-2022 14:24
Google News

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN? Süper Lig'de 32'nci hafta karşılaşmalarına az bir süre kaldı. Önceki hafta zorlu Trabzonspor deplasmanından dönen Beşiktaş, evi Vodafone Park'ta Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Akdeniz temsilcisi, İstanbul'dan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Diğer taraftan, Siyah Beyazlılar; yeni hocaları Valerien İsmael ile galibiyet peşinde. Peki, Beşiktaş Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bilindiği üzere, Türkiye Futbol Federasyonu bu karşılaşmada görev alması için Volkan Bayarslan'ı atamıştı. Maçın bilet fiyatları da PassoLig sistemi üzerinden yayınlandı. İşte, Beşiktaş Alanyaspor maçının yayın programı...

Gaziantep FK Trabzonspor maçı ne zaman? Antep TS maçı hangi kanalda? Vitor Hugo...Gaziantep FK Trabzonspor maçı ne zaman? Antep TS maçı hangi kanalda? Vitor Hugo...

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman?

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş Alanyaspor maçı 9 Nisan Cumartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak. Kritik karşılaşma, Türkiye saati ile 20.30'da başlayacak. Maç saati esnasında İstanbul'daki hava durumunun 19 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor. Son olarak, Trabzon'a giden Beşiktaş; milli ara da hesaba katıldığında 3 haftalık aradan sonra kapılarını taraftara açacak. 

Beşiktaş Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Normalde Beşiktaş Alanyaspor maçı beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacaktı. Lakin Trabzonspor'un olumsuz hava koşullarından ötürü Antep'e varamaması ve bu müsabakanın ertelenmesi sebebiyle Beşiktaş maçının yayınlanacağı kanal da belli oldu. Son bilgiler doğrultusunda, Beşiktaş Alanyaspor karşılaşmasının beIN Sports HD 2 kanalında canlı ve şifreli yayınlanacağı öğrenildi. 

100 VIP Fiyat: ₺525,00

101 VIP-126 VIP Fiyat: ₺475,00

1. Kategori Fiyat: ₺165,00

2. Kategori Fiyat: ₺150,00

3. Kategori Fiyat: ₺130,00

4. Kategori Fiyat: ₺125,00

5. Kategori Fiyat: ₺110,00

6. Kategori Fiyat: ₺100,00

7. Kategori Fiyat: ₺70,00

8. Kategori Fiyat: ₺65,00

Beşiktaş Yönetimi, Alanyaspor karşılaşmasının biletlerini PassoLig üzerinden satışa sundu. Öncelikli biletler 5 Nisan Salı günü, genel satış ise 6 Nisan Çarşamba günü başladı. Son bilgiler doğrultusunda, 20 binin üzerinde bilet satıldığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Vida, Welinton, Rıdvan, Rosier, Souza, Pjanic, Teixeira, N'Koudou, Ghezzal, Güven

ALANYASPOR: Marafona, Fatih, Awaziem, Borja, Juanfran, Novais, Umut, Emre Akbaba, Wilson, Efecan, Oğuz Aydın

BJK Alanya Muhtemel 11

İKİ TAKIMIN GÜNCEL EKSİKLERİ

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, Göktuğ, Cyle Larin

ALANYASPOR: Diedhou, Erencan

Beşiktaşlı Cyle Larin, Trabzonspor maçında Manolis Siopis'e tokat attığı için doğrudan kırmızı kart cezası almıştı. Larin'e verilecek ceza henüz belli oldu. 

ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?