USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte BJK Alanya maçı 11'leri!

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Geçen hafta oynanan maçta Kasımpaşa'ya yenilen Kara Kartal liderliği elinde tutmak için sahaya çıkıyor. Lig 5.'si Turuncu Yeşilliler ise yerini sağlama almak için deplasmandan puanla dönmek isti

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte BJK Alanya maçı 11'leri!
06-04-2021 19:51
Google News

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş evinde Alanyaspor'u ağırlıyor. Segen Yalçın ve öğrencileri 3 puan kaybettikleri Kasımpaşa deplasmanı sonrası moral bulmak için Turuncu Yeşilliler karşısında galibiyet arıyor. Akdeniz Temsilcisi ise üst üste aldığı mağlubiyetlerden sonra yeniden puan alarak üst sıralara tırmanmak için galip gelmek istiyor. Peki bu hafta oynanacak olan , Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte BJK Alanya maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

Beşiktaş Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Süper Lig'in 33. haftasında Vodafone Park'da Alanyaspor'u konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından yayınlanacak maç 7 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak. Ümit Öztürk'ün düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Alpaslan Dedeş yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevine ise Alper Çetin üstlenecek. 

İşte BJK Alanya Maçı Muhtemel 11'leri!

Beşiktaş: Ersin, Necip, N'sakala, Wellinton, Vida, Josef De Souza, Atiba, N'koudou, Rosier, Ljajic, Larin.

Alanyaspor: Marafona, Fatih, Moubandje, Juanfran, Tayfur, Salih, Berkan, Siopis, Davidson, Kadzior, Mustafa.

Beşiktaş'ta 5 Oyuncu Sakat!

Siyah Beyazlılarda Alanyaspor maçı öncesi sakatlığı olan 5 isim bulunuyor. Kara Kartal'da milli takımda sakatlanarak sezonu kapatan Hasic, yine milli takımda sakatlanarak sahalardan uzak kalan Aboubakar bu maçın kadrosunda yer almayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Mensah, Cenk Tosun ve Drorukhan Toköz'de Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Alanyaspor İstanbul Deplasmanı Öncesi 4 Oyuncu Eksik 

Akdeniz Ekibinde İstanbul deplasmanı öncesi sakatlığı bulunan 4 isimin kadroya dahil edilmesi beklenmiyor. Turuncu Yeşillilerde Efecan Karaca, Bbacar, Caulker ve Ufuk Ceylan Beşiktaş'a karşı forma giymesi zor görünüyor. Öte yandan Akdeniz ekibinde kart cezalısı isim bulunmuyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?