USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Berfin Özek kimdir? Berfin Özek olayı nedir?

Hatay'da 2019 yılında gerçekleşen kezzaplı saldırının mağduru Berfin Özek, yüzüne kezzap atan eski sevgilisi Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Peki Berfin Özek kimdir? Berfin Özek olayı nedir? Berfin Özek eski ve son hali

Berfin Özek kimdir? Berfin Özek olayı nedir?
13-12-2021 08:57
Google News

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek isimli genç kız, yüzüne asitli saldırıda bulunan eski erkek arkadaşı ile evlendi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski erkek arkadaşının asitli saldırısı sonucu zor günler yaşayan Berfin Özek (21), 2 yıl önce yaşanan olayın ardından affettiğini açıkladığı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi.

Hayatını cehenneme çeviren olayın ardından sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek'in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapıldı. Berfin Özek'in şikayetini geri çekmesi üzerine Casim Ozan Çeltik, son duruşmada tahliye edildi.

Berfin Özek ile barışan Casim Ozan Çeltik evlenmeye karar verdi. Berfin Özek, yüzünü tanınmaz hale getiren erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile Hatay'ın Kumlu ilçesi evlendirme dairesinde düzenlenen nikah töreni ile evlendi. Berfin Özek'in evliliği sosyal medyada paylaşıldı.

BERFİN ÖZEK KİMDİR?

Berfin Özek Hatay'ın İskender'un ilçesinde yaşayan bir genç kadın. Bugün 21 yaşında olan Berfin Özek, 2019 yılında henüz 19 yaşındayken eski sevgilisinin yüzüne asit atmasıyla gündem olmuştu. Hastane'de tedavi göre Berfin Özek'i Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da ziyaret etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?