USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2 oyuncu için erken veda şoku! Birer birer ayrılıyorlar

İlgiyle seyredilen Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Bekir Asaf’ karakterini üstlenen Ziya Kürküt ile ‘Meltem Asaf’ karakterini üstlenen Burcu Binici yollarını ayırıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2 oyuncu için erken veda şoku! Birer birer ayrılıyorlar
18-01-2023 13:23
Google News

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir Türk’ün kayınbiraderi rolüyle kameralar karşısına geçen Ziya Kürküt’ten sevenlerine hüsran yaşatacak bir haber geldi. Kaygısızlar, Kınalı Kuzular, Yalan Dünya, Kara Melek gibi yapımlarda boy gösteren, son dönemlerde Ben Bu Cihana Sığmazam’la isminden bahsettiren Ziya Kürküt veda ediyor.

Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında içleri yakıp kavuran sözler! Halime son nefesini mi verecek?Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında içleri yakıp kavuran sözler! Halime son nefesini mi verecek?

Oyuncu kimliğinin haricinde sunucu, seslendirmen ve tiyatrocu olarak da tanınırlık kazanan Ziya Kürküt’ün Ben Bu Cihana Sığmazam’daki serüveni noktalanacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Bekir’in eşi ‘Meltem Asaf’ karakteriyle dikkatleri üstüne toplayan Burcu Binici’nin de hikayesine nokta koyulacak. Daha önce Kuzey Yıldızı, Türk Malı, Söz, Arka Sıradakiler, Bir Bulut Olsam, Düriye’nin Güğümleri, 6 Mantı gibi projelerde yer alan Burcu Binici için yolun sonu göründü.

İlk bölümden bu yana Ben Bu Cihana Sığmazam’da oyunculuk performansı sergileyen ve senaryoya apayrı bir renk getiren Burcu Binici’nin macerası sona erecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?