USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanında kara haber! Hayata gözlerini mi yumacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanında sağlık durumu kritik olan ve apar topar ameliyathaneye alınan Cezayir için umutlu bekleyiş başlar. Cezayir’in ameliyatını gerçekleştiren Firuze’nin ağzından dökülen kelimeler Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanına damgası

Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanında kara haber! Hayata gözlerini mi yumacak?
04-03-2023 09:17
Google News

Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanında gözler ameliyat masasına yatan Cezayir’in yaşam savaşını kazanıp kazanamayacağına çevrilir. Operasyon esnasında Cezayir için gerekli müdahalelerde bulunan Firuze’nin, ‘’Aç gözlerini, o gözler hep Leyla’ya baksın’’ çıkışına izleyenler dikkat kesildi.

Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanı: ‘’Osman Bey’e olan nefretim seninkinden fazladır!’’Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanı: ‘’Osman Bey’e olan nefretim seninkinden fazladır!’’

‘’Ondan geldik ve ona döneceğiz. Başımız sağ olsun’’ açıklaması Ben Bu Cihana Sığmazam’da tansiyonu giderek yükseltti. Zuhal, aldığı talimat üzerine çok şey bildiği düşünülen Firuze’yi öldürme girişiminde bulunur. Ölümle burun buruna gelen ve beklemediği anda saldırıya uğrayan Firuze’yi zorlu dakikalar beklemektedir.

Oktay Kaynarca’nın oynadığı Cezayir Türk karakterinin sağ mı yoksa ölü mü olduğu bilgisi şu an için belirsizliğini korumakla birlikte bu hafta merak edilen sorular yanıt bulacak.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?