USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

BBC'den provokatif yayın: Bomba iddiası

BBC, AK Parti Genel Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan gelmeden önce rutin olarak yapılan bomba aramasını haberleştirerek provokatif bir yayın gerçekleştirdi.

BBC'den provokatif yayın: Bomba iddiası
14-05-2023 20:39
Google News

Türkiye 14 Mayıs seçimlerinin sonuçlarına kilitlenmişken BBC provokatif yayınlara imza atmaya başladı.

BBC, AK Parti Genel Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan gelmeden önce rutin olarak yapılan bomba aramasını haberleştirerek algı operasyonuna soyundu.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"AKP Genel Merkezi, bomba araması nedeniyle boşaltılıyor. Genel merkezdeki gazetecilerden de dışarı çıkmaları istendi. BBC Türkçe'ye konuşan bir güvenlik yetkilisi, tüm binada bomba araması yapıldıktan sonra binaya yeniden girişe izin verileceğini söyledi. Arama köpekleri binaya girdi. Ancak bazı katlarda hala insanların olduğu görülüyor."

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA RUTİN GÜVENLİK TEDBİRİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da Twitter hesabından yaptığı açıklamada aramanın rutin aramaların bir parçası olduğunu söyledi:

"Rutin güvenlik tedbiri gerekçesiyle yalnızca balkon konuşmasının yapılacağı ikinci katta arama gerçekleşmektedir. Bazı basın kuruluşlarında ifade edildiği gibi bir bomba ihbarı durumu söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Rutin güvenlik tedbiri gerekçesiyle yalnızca balkon konuşmasının yapılacağı ikinci katta arama gerçekleşmektedir. Bazı basın kuruluşlarında ifade edildiği gibi bir bomba ihbarı durumu söz konusu değildir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) May 14, 2023

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?