USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Batman'da 85 yaşındaki Meryem teyze sandık başında

Batman'da 15 çocuk annesi 85 yaşındaki Meryem Seyrek, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için hasta yatağından kalkarak sandık başına giderek oyunu kullandı.

Batman'da 85 yaşındaki Meryem teyze sandık başında
14-05-2023 13:39
Google News

Batman merkez 19 Mayıs Mahallesinde ikamet eden Seyrek, 14 Mayıs seçimlerinin diğer seçimlerden önemli olduğunu belirterek, o yüzden her ne olursa olsun sandığa gitme kararı aldığını söyledi. Ülkenin geleceği açısından seçimin önemli olduğunun altını çizen Seyrek, “Allah hangisi hayırlısıysa onu yapsın. İnşallah kazasız belasız sonuçlanır. Memleketimiz için ülkemiz için hayırlısı olsun inşallah. İslam için Müslümanlar için, çocuklarımız için hayırlı sonuçlar olsun” dedi.

Koluna girerek destek olan Meryem Seyrek'in oğlu Osman Seyrek, annesinin hasta olmasından dolayı oy kullanmayacağını söylediğini ancak son anda kararını değiştirerek ne olursa olsun oyunu kullanmaya gideceğini o yüzden de kendisini sandığa götürmelerini istediğini söyledi.

Annesinin 25 seçimdir oy kullandığını belirten Osman Seyrek, şunları söyledi;

“Annem oy kullanmayacaktı ama 14 Mayıs seçimlerinin önemini bildiği için 85 yaşında sandığa geldi. 25 seçimdir, kendi hür iradesiyle sandık başına geldi hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili seçimlerinde oyunu kullandı. Hem bizlere, hem ülkemize hem de memleketimize hayırlı sonuçlar olmasını diliyoruz”.

Osman Arslan - Selman Tür

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?