USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Çiftçilerle Tarlada Domates, Biber Topladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu yıl da dağıtmış olduğu fidelerin vermiş olduğu mahsulü çiftçilerle birlikte topladı.

Başkan Tahmazoğlu Çiftçilerle Tarlada Domates, Biber Topladı
21-08-2023 16:24
21-08-2023 16:28
GAZİANTEP
Google News

Çiftçilere toplam 33.500.000 adet domates, biber, salatalık, patlıcan ve kavun fidesi dağıtan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, çiftçiler ile birlikte domates ve biber toplayıp, sohbet etti.

 ÇİFTÇİLERİMİZ ÜRÜNLERİNİ TOPLUYOR

 Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtılan fidelerden bereketli ürünlerin ortaya çıktığını belirterek, “Serince Köyümüzde çiftçilerimizin domates, biber ve patlıcan hasadını birlikte yaptık. Şahinbey Belediyesi olarak dağıtmış olduğumuz 33.500.000 adet kavun, karpuz, domates, patlıcan, biber, salatalık hasat noktasına geldi. Dağıtmış olduğumuz fidelerden çok bereketli ürünler ortaya çıktı. Kaliteli fideleri çiftçilerimiz tarlalarına diktikten sonra bereketli ürünler elde ettiler. Çiftçimizin ellerine sağlık. Rabbim onlara bol kazanç versin. Bu ürünleri sofralarında tadacak olan vatandaşlarımıza da afiyet olsun diyorum” dedi.

 BAŞKANIMIZ BİZLERE HER YIL DESTEK OLUYOR

 Şahinbey Belediyesi’nin verdiği desteklerle ekili alanların arttığını ifade eden çiftçiler  “Şahinbey Belediye Başkanımız yıllardır bize fide, gübre ve tohum desteğinde bulunuyor. Kendisinin sayesinde Şahinbey’de ekilmeyen alan kalmadı. Aldığımız fidelerin veriminden de oldukça memnunuz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?