USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Fadıloğlu, Kur’an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki 2 camideki kuran kursunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, öğrencilere çeşitli armağanlar verdi.

Başkan Fadıloğlu, Kur’an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti
10-08-2023 12:44
10-08-2023 12:52
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kuzeyşehir 1. Etap Camii ve Beykent TOKİ Gaziler Camii’nde açılan kuran kurslarını ziyaret etti. Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim derslerine katılan Başkan Fadıloğlu, kuran öğrenen tüm öğrencileri tebrik etti. Öğrencilere çeşitli hediyelerin yanı sıra kitap da armağan eden Başkan Fadıloğlu, isteyen öğrencilerle de tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 DİNİMİZİ BİLEREK, ANLAYARAK, YAŞARSAK İYİ İNSAN OLURUZ

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Okulların tatil olmasıyla birlikte kuran kursuna devam ettiğiniz için öncelikle siz sevgili öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Burada hocalarımızın nezdinde sadece Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yanında, tecrit, hadis, ilmihal ve ahlaki bilgilerde öğreneceksiniz. Ama en önemlisi bunları hayatınızda uygulayacaksınız. Biz sizlerin başarılı birer öğrenci olmasını istiyoruz ama her şeyin ötesinde iyi insan olmasını istiyoruz. İyi insan olmanın da yolu buralardan geçiyor. Dinimizi bilerek, anlayarak, yaşarsak iyi insan oluruz. Bu konuda ben annelerinize, babalarınıza teşekkür ediyorum, öğretmenlerimize, hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bizler de sizlerin bu çalışmalarınızı ödüllendirelim dedik, küçük hediyeler takdim etmek istedik. Ben bu yaz tatilini iyi şekilde değerlendirmenizi, ondan sonra da başarılı bir eğitim öğretim dönemi içerisinde hayırlı evlat olmanızı Rabbimden niyaz ediyorum. Tekrar başarılar diliyor ve hepinizi yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?