USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Fadıloğlu, Hastaları Evlerinde Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Ailelerle sohbet eden Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntılarını da dinledi.

Başkan Fadıloğlu, Hastaları Evlerinde Ziyaret Etti
17-10-2023 12:13
17-10-2023 12:28
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilk ziyaretini Burak Mahallesi’nde ikamet eden (Amyotrofik Lateral Skleroz) hastası Mehmet Şefik Batur’un evine yaptı. Başkan Fadıloğlu, Mehmet Şefik Batur ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Sağlık durumu hakkında aileden bilgi alan Başkan Fadıloğlu, Batur ailesinin istek ve sıkıntılarını da dinledi.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ikinci ziyaretini ise Atakent Mahallesi’nde ikamet eden ve istemsiz titreme ve denge bozukluğuna bağlı Wilson hastası olan Salih Şahin’in ailesine yaptı. Salih Şahin ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, Salih Şahin’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ailenin istek ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salih Şahin, “Sağ olsun bugün Başkanımız bizleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkanımızın bu ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımız, her zaman bizlerin yanında, her türlü sıkıntılarımızı gidermek adına elinden gelen gayreti gösteriyor. Allah, hiçbir zaman devletimizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?