USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Başakşehir'de İETT otobüsü 7 metre yükseklikten alt yola düştü: 1 yaralı

Başakşehir'de İETT otobüs şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritteki bariyerleri kırıp 7 metre yükseklikten alt yola düştü. Otobüsün boş olması olası bir facianın önüne geçerken otobüs sürücüsü ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Başakşehir'de İETT otobüsü 7 metre yükseklikten alt yola düştü: 1 yaralı
15-06-2023 00:08
Google News

Kaza, 20:30'da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Mevlüt Kınay yönetimindeki körüklü otobüs, Fenertepe İETT peronlarından boş halde çıktı. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde seyir halinde giden otobüs sürücüsü Kınay, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce ters şeride geçti, ardından bariyerlere çarparak 7 metre aşağıda bulunan yan yola düştü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla otobüsten çıkarılan Mevlüt Uysal ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Otobüsün düştüğü yan yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Kaza ile ilgili konuşan vatandaş Mustafa Arslantürk, "Ben evimde otururken eşim bir patlama sesi duyduğunu söyledi. Dışarı baktığımda aracın kaza yaptığı gördüm. Otobüs karşı yoldan ters istikamete ve ardından demirleri parçalayarak uçurumdan aşağı düştü. Ben de koşarak buraya geldim. Ben gelene kadar polis ekipleri aranmıştı. İtfaiye ekipleri gelmişti. Şoförün durumu ağırmış ve hastaneye kaldırmışlar. İETT otobüsleri yolcular varken de aynı hızla hareket ediyorlar. İBB bu şikayetleri dikkate almıyor" dedi.

Mert Yıldırım - Hasan Tik - Batuhan Toprak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?