USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Barbaros Hayreddin Sultanının Fermanı’na şaşırtıcı transfer! Finale sayılı günler kala...

TRT1’de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisine farklı bir soluk kazandıracak transfer hamlesi yapıldı. Güçlü konusu ve zengin kadrosuyla izleyenlerden tam not alan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nda Cansel Elçin ‘Pargalı İbrahim

Barbaros Hayreddin Sultanının Fermanı’na şaşırtıcı transfer! Finale sayılı günler kala...
09-04-2023 16:38
Google News

Oyunculuk kimliğinin yanı sıra senarist ve yönetmen olarak da tanınırlık kazanan Cansel Elçin’den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Son olarak Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Yasak Elma dizisinde ‘Cenk Akın’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Cansel Elçin’in yeni adresi resmen belli oldu.

Türkiye’de ilk kez Kırık Kanatlar dizisiyle ekran önüne çıkan ve burada oynadığı ‘Cemal’ karakteriyle keşfedilen Cansel Elçin, TRT1’in yüksek bütçeli projesi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’yla sözleşme imzaladı. Finale sayılı günler kala Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı kadrosuna adını yazdıran ve burada beş bölüm boyunca rol alacak olan Cansel Elçin, ‘Pargalı İbrahim Paşa’ karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı projesinin sürpriz transferi Cansel Elçin, Hatırla Sevgili, Gönülçelen, Cennetin Çocukları,  Yalancı Bahar, Kötü Yol, Eve Dönüş, Dayan Yüreğim, Ağlama Anne, Sol Yanım gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Yönetmenliğini Berat Özdoğan’ın, yapımcılığını Serdar Öğretici ile Yusuf Esenkal’ın ve senaristliğini Uğur Uzunok, Hamza Akyıldız, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un üstlendiği Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı yeni bölümüyle 14 Nisan Cuma tarihinde saat 20:00’da TRT1’de tutkunlarını ağırlayacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?