USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Baraklı İş Adamı Metin Ünal'ın Aday Adaylığı Heyecan Yarattı

Barak ovasının sevilen  isimlerinden genç iş adamı Metin Ünal Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi'nden  milletvekili aday adayı oldu.

Baraklı İş Adamı Metin Ünal'ın Aday Adaylığı Heyecan Yarattı
30-03-2023 12:13
30-03-2023 12:19
GAZİANTEP
Google News

Yörede Barak futbol  kulübünü kuran gençlere futbolu sevdiren ve barakta gençleri sporla buluşturan isim olarak öne çıkan Metin Ünal, tedarikçi market ve inşaat işi ile uğraşıyor. Metin Ünal 14 Mayıs genel seçimleri için CHP'den aday adayı olmak için müracaat etti.

Daha önce birçok partiden adaylık teklifi alan Metin Ünal'ın CHP’den aday adayı olması Barak ovasında sevinçle karşılandı. Özellikle gençler arasında büyük bir heyecana neden oldu. İlk defa yörede özellikle sosyal medyadan vatandaşlar Ünal’a tebrik mesajları yağdırdı.

Genç iş adamı Metin Ünal Millete hizmet etmek için kutlu bir yola çıktığını ifade etti, Bu onurlu yürüyüşte Gaziantepli, Baraklı vatandaşların desteğini istediğini aktaran Ünal bölgeye daha fazla hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirtti. CHP’den aday adayı oldum. İnşallah Rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz, Bizim amacımız sadece vatandaşa hizmet olacaktır. Vatandaşımızın derdiyle, sıkıntısıyla yakından ilgileneceğiz. Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.” dedi, Ünal, “Hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda bütün hemşerilerimin destek ve dualarını bekliyorum.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?