USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Yerlikaya'dan Türkiye'nin konuştuğu polise sürpriz!

Samsun'da bir gence verdiği nasihat ile tüm Türkiye'yi duygulandıran polise, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya motosiklet hediye etti.

Bakan Yerlikaya'dan Türkiye'nin konuştuğu polise sürpriz!
09-08-2023 17:10
Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım'a motosiklet hediye etti.

Bir motosiklet sürücüsüne baba şefkatiyle yaklaşıp, kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile tanınan Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım'a İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından motosiklet hediye edildi.

Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Türkiye, onu genç bir motosiklet sürücüsüne baba şefkatiyle yaklaşıp, kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile tanımıştı. 'Ama ölürsen ne yapacağız yavrum' sözleri hepimizi duygulandırmıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım kardeşimizi Bakanlığımızda misafir edip, görevinde kullandığı motosikletini yenisiyle değiştirdik. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için çalışan her bir personelimiz başımızın tacıdır" ifadelerine yer verdi.

Tüm Türkiye, onu genç bir motosiklet sürücüsüne baba şefkatiyle yaklaşıp, kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile tanımıştı.

“Ama ölürsen ne yapacağız yavrum” sözleri hepimizi duygulandırmıştı.#Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde Şahin görevlisi… pic.twitter.com/qX53xXedG7

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) August 9, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?