USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Yerlikaya duyurdu: Şehitlerimizin intikamı alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Tunceli'de, 5 kahramanımızın şehit edilmesinden sorumlu 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Şehitlerimizin intikamı alındı
23-07-2023 12:38
Google News

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"5 kahramanımızın şehit edilmesinden sorumlu 2 terörist etkisiz hale getirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Tunceli Jandarma Bölge, Tunceli ve Erzincan İl Jandarma Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Tunceli ili kırsalında, J- SİHA ve ANKA-S desteğinde JÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş BURAK TORTUMLU operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda farklı terör eylemine katılan ve 2 asker 2 jandarma 1 polisimizin şehit edilmesinden sorumlu teröristler; Rojhat Dilman kod adlı Adem Gürel ile Şoreş Dilok Cilo kod adlı Ahmet Karaboğa silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonun devamında teröristlerin kullandığı sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi"

KAHRAMANIMIZIN ŞEHİT EDİLMESİNDEN SORUMLU
TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI#Tunceli Jandarma Bölge, Tunceli ve Erzincan İl Jandarma Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Tunceli ili kırsalında, J- SİHA ve ANKA-S desteğinde JÖH ve… pic.twitter.com/AfylYBvk22

Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) July 23, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?