USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Koca'dan Kurban Bayramı açıklaması: Görev başındayız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı tatili boyunca acil durumlara en kısa sürede müdahale etmek amacıyla çevre yolu bağlantı noktalarında sağlık ekiplerinin görev başında bulunacağını açıkladı.

Bakan Koca'dan Kurban Bayramı açıklaması: Görev başındayız
24-06-2023 01:38
Google News

Kurban Bayramı'na kısa süre kala, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere, ülke genelinde çevre yolu bağlantı noktalarında acil durumlara en kısa sürede müdahale etmek amacıyla helikopter ve acil yardım ambulansları, UMKE timleri ve motorize ekiplerimizle biz görev başındayız. Kaza riskine karşı lütfen dikkatli olun. İyi bayramlar." sözlerini kaydetti.

İstanbul’da trafiğin yoğun olduğu noktalarda 9 günlük bayram tatili boyunca Helikopter ve Kara Ambulanslarımızla, UMKE Ekiplerimizle acil vakalar için görev başındayız. Ama asıl önemlisi trafik kurallarına uymanız. Gideceğiniz yere #SağlıklaVarın pic.twitter.com/DOS7Cg8vU3

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 23, 2023

Tatil süresince İstanbul, Ankara ve İzmir'de trafiğin yoğun olduğu noktalarda da tedbir alınacağını belirten Bakan Koca, görev başındaki sağlık ekiplerinin görüntülerini paylaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?