USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ATV Kazasında Acılı Baba Adalet İstiyor

Gaziantep FK’nın eski yönetim kurulu üyesi ve GTO Meclis Üyesi olan Mesut Akın’ın 14 yaşındaki oğlu Hüseyin Akın ve arkadaşı Kerim Gündoğan, geçen yıl Ekim ayında ATV ile seyir halindeyken alkollü bir sürücünün çarptığı araç kazasında yaşamını yitirmişti.

ATV Kazasında Acılı Baba Adalet İstiyor
24-01-2024 11:04
24-01-2024 11:40
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep Üniversitesi’nde profesör olan Volkan Kılınçoğlu’nun kullandığı aracın kontrolsüz bir şekilde yola çıkması sonucu meydana gelen kazada, iki çocuk ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kazanın ardından gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirlenen Volkan Kılınçoğlu ise tutuklanmıştı.
Kazada oğlunu kaybeden Mesut Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Volkan Kılınçoğlu’nun cezaevinden çıkmak için her yolu denediğini ve kendisine hiçbir şekilde başsağlığı dilemediğini söyledi. Akın, Volkan Kılınçoğlu’nun asli kusurlu olduğunu ve kazadan sıyrılmak için bilirkişi raporlarını değiştirmeye çalıştığını iddia etti. Akın, “Benim tek dileğim Allah’ın adaleti ve Türk yargısının gereğini yapmasıdır. Umarım hak ettikleri cezayı görürler” dedi.
Kazayla ilgili dava 30 Ocak Salı günü Gaziantep 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Gaziantep halkı, iki gencin ölümüne neden olan kazanın takipçisi olacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?