USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ataşehir'de kadına saldıran köpeğin sahibi tutuklandı

Dün akşam Barbaros Mahallesi'nde A.K. adlı kadına köpek saldırmış, saldırıda sağ gözündeki görme kaybı nedeniyle ameliyat edilmişti. Feci olayda emsal niteliğinde bir karar çıktı ve köpeğin sahibi tutuklandı.

Ataşehir'de kadına saldıran köpeğin sahibi tutuklandı
07-07-2023 10:39
Google News

Polis ekipleri, dün akşam Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki Adalet Sitesi'nden çıkan A.K. adlı kadına saldırarak yaralayan köpeğin sahibini bulmak için çalışma yaptı. Köpeğin A.A. adlı kişiye ait olduğunu belirleyen ekipler, zanlıyı gözaltına aldı.

"TAKSİRLE YARALAMA" SUÇUNDAN ANADOLU ADLİYESİ'NE SEVK EDİLDİ

Çeşitli olaylardan çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilen şüpheli A.A, emniyetteki işlemlerinin ardından "taksirle yaralama" suçundan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden yaralı A.K'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağ gözündeki görme kaybı nedeniyle ameliyat edildiği öğrenildi.

Adliyeye getirilen şüpheli A.A, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlikteki ifadesinde olay sırasında orada olmadığını ve olayda bir dahlinin bulunmadığını belirten A.A, köpeğin sahibi olmadığını öne sürdü.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?