USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ankara ateşi Gaziantep’e de düştü!

Ankara’da meydana gelen terör saldırısında Gaziantepli bir öğrenci de hayatını kaybetti.

Ankara ateşi Gaziantep’e de düştü!
14-03-2016 10:26
Google News
Ankara’daki terör saldırısında resmi rakamlara göre 37 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin arasında Ankara’da ODTÜ öğrencisi olan Ozancan Akkuş da var. Akkuş’un cenazesinin ailesi tarafından teslim alındığı ve Gaziantep’e getirileceği öğrenildi.  Saldırının gerçekleştirildiği otobüs durağı ve metro istasyonu, hafta sonu o saatlerde, dershanelerden çıkan öğrenciler tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Dün YGS’den çıktıktan sonra arkadaşlarıyla stres atan öğrenciler de eve dönmek için duraktaydı. Ankara’nın güney ve batı semtlerinde yaşayanların hafta sonları Kızılay’a araçlarıyla gelmek yerine metro ve otobüsleri tercih ettikleri biliniyor.

Saldırı öncesi annesiyle telefonda konuşarak otobüse bindiğini söyleyen Çankaya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Elvin Buğra Arslan isimli gençten ailesi daha sonra haber alamadı. Kuzeni, sosyal medya üzerinden görenlerin haber vermesi için çağrıda bulundu.YGS’ye giren Doğukan Özdemir isimli bir genç de saldırıda hayatını kaybetti.

Patlamada ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ozancan Akkuş da yaşamını yitirdi. Akkuş, 15 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da yaşanan gar patlamasında yakın arkadaşını kaybetmişti. Akkuş, sosyal medyada "Gözlerimizden akan yaş bile ellerinizdeki kanı temizleyemeyecek. O temiz adam her zaman sizin yakanızda bizim kalbimizde kalacak" mesajını paylaşmıştı.

’"

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?