USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Anatolian Hotel parça parça yağmalanıyor

10 yıldır finansal ve bankalarla olan problemleri nedeniyle kapalı olan Anatolian Hotel, parça parça parçalanarak yağmalanıyor.

Anatolian Hotel parça parça yağmalanıyor
10-03-2021 21:08
10-03-2021 21:18
Google News
Daha önce hırsızların klima ve kablolarını çalarken yakmaları ile gündeme gelen Anatolian Hotel’i bu kez çocuklar yağmaladı.  Parça parça ederek yağmaladıkları Hotele ait eşyaları yukarıdan aşağıya atan, hiçbir güvenlik tedbiri olmayan Anatolian Hotel’in geleceği ile ilgili belirsizlik sürüyor. 



Pandemi sonrası Turizm Hareketlenecek

Anatolian Hotel ile birlikte kaderine terk edilen Dedeman Hotel’inde uzun süre kapalı olması da dikkat çekerken, böylesine devasa büyük otellerin bölgenin turizm başkenti sayılan Gaziantep’te kapalı olmasına ve değerlendirilememesine anlam verilemiyor.

Pandemiden önce yıl 12 ay fuarlar düzenleyen, yerli ve yabancı turistlerin gastronomi alanında uğrak merkezleri olan Gaziantep’in yoğun dönemlerde isanların otel bulamadıkları için çevre illerde kaldığını ise herkes biliyor. 


Diğer yandan 131 oda kapasiteli Anatolia Hotel ile 126 oda Kapasiteli Dedeman Hotel’in atıl durumda kalması milli servetin yok olması olarak yorumlanıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?