USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AnadoluJet’le Çanakkale Sohbetleri Gaziantep’te

AnadoluJet’in Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı münasebetiyle projelendirdiği “AnadoluJet’le Çanakkale Sohbetleri” isimli özel söyleşi dizisi Gaziantep ile devam ediyor.

AnadoluJet’le Çanakkale Sohbetleri Gaziantep’te
05-05-2015 19:50
Google News

Toplumun tarihsel ve kültürel değerlerine önem veren, verdiği bu değeri her fırsatta düzenlediği özel projelerle halkımızla paylaşan AnadoluJet, Çanakkale 2015 - 100. Yıl Koordinasyon Merkezi desteğiyle gerçekleştirdiği söyleşi dizisi ile Çanakkale Savaşı’nın detaylarına ışık tutarak, katılımcıların tarihi bilgilerini pekiştiriyor.






Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel’in anlatımıyla zenginleşen bu özel projede AnadoluJet, Türkiye’yi dolaşarak hem üniversite öğrencilerine hem de halka, yakın tarihimizin az bilinen yahut unutulmuş hikâyelerini aktarıyor. 

Etkinlik kapsamında ayrıca Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi de gerçekleştiriliyor. Kapanışta ise Talha Uğurluel kitaplarını imzalayarak katılımcılarla buluşuyor.






Tarihimizin gelecek kuşaklara doğru ve sağlıklı biçimde aktarılmasını hedefleyen bu özel buluşmalarımızın yeni durağı olan Gaziantep’te; Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi’nin destekleri ile 06 Mayıs 2015, Çarşamba günü iki özel temsil düzenlenecek. 


İlk söyleşi Saat: 13:00 – 15:00 ArasıÜniversite Öğrencilerine Yönelik Program 
Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi


İkinci söyleşi Saat: 19:00 - 21:00 Arası – Halka Açık Ücretsiz Program 
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?