USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Amerikan Hastanesi el değiştirdi

Gaziantep’in en eski hastanesi olan ve uzun yıllardır Gaziantep ve bölge halkına sağlık hizmeti veren Amerikan Hastanesi yenilenen yönetimi ile şifa dağıtmaya devam ediyor. Amerikan Hastanesi’nin yeni yönetimi tarafından hastane doktorları ve personellerinin moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla gece düzenlendi.

Amerikan Hastanesi el değiştirdi
31-01-2018 14:29
Google News
Hastane çalışanlarının birlik ve beraberliğini pekiştirmek, onları iş stresinden uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen geceye katılım oldukça fazlaydı. 

Amerikan Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, hastane Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ercüment Halil Ünal geceye katılan davetlileri kapıda karşılayarak onlarla yakından ilgilendi. 

Amerikan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşdelen, Yönetim Kurulu Üyesi ve MMT Medikal Sağlık  Yöneticisi Ali Taşdelen  ile seçkin konukların  katıldığı gecede konuşan Amerikan Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, “Amerikan Hastanesi olarak hastalarımızın en hızlı şekilde, en doğru yöntemle sağlığına kavuşmasını istiyoruz. Bu nedenle var gücümüzle çalışıyoruz. Bu konuda doktorlarımız ve hastane personellerimizin emeği büyük. 

Çok yoğun bir tempoda özveri ile çalışan doktor ve personellerimize göstermiş olduğu çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Umarız bu gecede biraz da olsun moral bulmuşlardır.” dedi.

Uluslararası standartlarda tıbbi olanaklardan, uzman ve deneyimli sağlık ekibinden, gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerinden her gün daha çok insanın yararlanmasını, sağlıklı insanlardan oluşan, mutlu ve huzurlu bir toplum yaratmayı hedeflediklerini dile getiren Yrd.Doç.Dr.Taşdoğan, yeni yönetimimizle Amerikan Hastanesi’nde teknolojiye ve gelişmiş işgücüne yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çünkü hastalarımızın biran önce sağlığına kavuşması ve yakınlarının onlara destek olacak umut ve güveni taşıması bizim için her şeyden önemli ”diye konuştu. 

Düzenlenen gecede doktor ve hastane personelleri yoğun iş temposunun stresini atarak moral buldular. (saglikilan.com)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?