USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aman dikkat! Provokasyona gelmeyelim...

Gaziantep’te fırsat kollayan provokatörler, bugün yaşanan taciz olayından sonra tekrar harekete geçti. Emniyet olaya el koydu. Tacizci yakalandı.

Aman dikkat! Provokasyona gelmeyelim...
05-07-2018 23:24
Google News
Gaziantep’te dün ve bugün yaşanan taciz olaylarından sonra her iki sapık da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olaylara el koyan Valilik ve Emniyet gerekli çalışmalara başladı. Bu olayları fırsat bilen bazı provokatörler ise durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmeye çalışarak toplumu provoke ediyor. Yetkililer olaylara Emniyet’in el koyduğunu, gerekli çalışmaların yürütüldüğünü bildirdi. Halkın sağduyulu olması, provokatörlere itibar edilmemesi istendi.

VALİLİK AÇIKLADI: O SAPIK GÖZALTINDA


Gaziantep Valiliği bugün yaşanan taciz olayı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bugün saat 19.00 sıralarında Şahinbey İlçemiz Hoşgör Mahallesindeki parkta 60 yaşlarındaki (R.C) adlı şüphelinin bir grup vatandaş tarafından “küçük kız çocuğuna yönelik istismar” iddiasıyla darp edildiği ihbarı alınmıştır. Olay yerine sevk edilen ekiplerimiz tarafından (R.C) adlı şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli tahkikat başlatılmış olup, istismar edildiği iddia edilen çocuğun tespitine yönelikçalışmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?