USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Altay Bayındır: 'Güzel gidişatın daha değerli olması onu devam ettirebilmekten geçer'

Fenerbahçeli futbolcu Altay Bayındır, “Güzel gidişatın daha değerli olması onu devam ettirebilmekten geçer. Lider olmanın en güzel hissiyatı orada kalabilmektir” dedi.

Altay Bayındır: 'Güzel gidişatın daha değerli olması onu devam ettirebilmekten geçer'
10-11-2022 15:51
Google News

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında sahasında Giresunspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de kaptan Altay Bayındır açıklamalarda bulundu. Sözlerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84'üncü yıl dönümünü anarak başlayan Altay Bayındır, sarı-lacivertli ekibin iyi bir gidişata sahip olduğunu ifade ederek, “Kazanmak her zaman güzeldir. Ligde ve Avrupa'da konumumuz çok önemli ve değerli. İyi çalışıyoruz. Güzel gidişatın daha değerli olması onu devam ettirebilmekten geçer. Lider olmanın en güzel hissiyatı orada kalabilmektir. Lider olmak zordur ama onu devam ettirmek daha zordur" diye konuştu.

“Ligde ve Avrupa'da kolay maç yok”

Altay Bayındır, ligde ve Avrupa'da kolay maç olmadığını vurgulayarak, “Her rakip Fenerbahçe ile oynadığının bilincinde. Biz de bunun bilincindeyiz. Bu nitelikte konsantre oluyoruz, hocamızla sürekli en ince ayrıntısına kadar konuşuyoruz. Bunları yaptığımız sürece şanssızlıklar yaşamazsak bu gidişatımız devam edecektir diye düşünüyoruz. Çalıştığımız taktirde meyvelerini alıyoruz. Her gün daha çok üstüne giderek daha iyi olmak için mücadele vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Yoğun bir tempodan geçtik”

Yoğun bir tempodan geçtiklerini ifade eden Altay Bayındır, dünya kupası arasının kendilerine iyi geleceğini dile getirerek, “Dinlenmek ve düşünmek adına bizim için güzel bir ara olacak. Profesyonel oyuncularız, aranın ya da devamının önemi yok. Bizim görevimiz iş zamanı iş, dinlenme zamanı dinlenme. Çok maç oynadık. Bu bizim için güzel bir şey ama dinlenmeyi beslenmeyi her şeyi dört dörtlük yaparsan, iş odaklı olursan sıkıntı yaşamıyorsun. Zaten Avrupa'da birçok takım bu konsepte ayak uyduruyor. Bizim için Trabzonspor maçını aradan önce ya da sonra oynamanın bir farkı yok” dedi.

“Jesus'un sistemini seviyoruz”

Teknik direktör Jorge Jesus'un sistemini sevdiklerini belirten Altay Bayındır şunları söyledi: “Saha içi ve dışının iki ayrı konsept var. Saha içinde yapman gerekenler belli ama onları sağlıklı yapman için saha dışı hazırlıklar gerekiyor. Beslenmemiz, dinlenmemiz, uyku kalitesi... Bizim hayatımız Samandıra ile ev arasında gelip gidiyor. O yüzden iş odaklıyız. Hocamız yoğun tempoyla çalışıyor. Dinlendiğimiz sürece zamanında bazı şeyleri programlı yaptığımız taktirde yorgunluk dağılıma uğruyor. Yoğunluk her zaman iyidir. Allah boş duran kulunu sevmez.”

Enes Şamil Gönenç
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?