USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alparslan Büyük Selçuklu 53.bölüm fragmanı ezberleri bozdu! Kimsenin ummadığı gelişme

Alparslan Büyük Selçuklu’da üstlendiği ‘Kara Arslan Ahmet Kavurd Bey’ karakteriyle nam salan Kaan Yalçın’ın projeyle yollarını ayırıp ayırmayacağı sorgulama konusu haline getirildi. İşte, konuya yönelik detaylı bilgiler…

Alparslan Büyük Selçuklu 53.bölüm fragmanı ezberleri bozdu! Kimsenin ummadığı gelişme
23-04-2023 10:09
Google News

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Çağrı Bey’in oğlu, Süleyman ile Alparslan’ın ağabeyi rolüyle hafızalara kazınan Kaan Yalçın’ın akıbeti akıllarda soru işareti bıraktırdı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayına giren yeni bölüm fragmanında hayatının tehlike altına girdiği ve ölümle burun buruna geldiğinin anlaşılmasının ardından gözler Kara Arslan Ahmet Kavurd Bey’e çevrildi.

Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Esat Yontunç’tan çok konuşulacak hamle! Yapımcısı olduğu dizide…Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Esat Yontunç’tan çok konuşulacak hamle! Yapımcısı olduğu dizide…

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla geniş bir kitlenin beğenisini kazanan ve hikayesiyle farklı bir soluk getiren Kaan Yalçın’ın veda edip etmeyeceği konusu henüz kesinlik kazanmadı. Yönetmenliğini Sedat İnci'nin, senaristliğini, yapımcılığını ve proje tasarımını Emre Konuk'un üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu projesinin yeni bölümünde Kaan Yalçın’ın devam edip etmeyeceği belli olacak.

Kuruluş Osman 123.bölüm fragmanı: Yürekleri ağza getiren haber! Özge Törer gidiyor mu?Kuruluş Osman 123.bölüm fragmanı: Yürekleri ağza getiren haber! Özge Törer gidiyor mu?

Bilindiği üzere Kaan Yalçın, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yanı sıra gibi Arka Sokaklar, Arka Sıradakiler, Adanalı, Beni Bırakma ve Bozkır Arslanı Celaleddin gibi yapımlarda da boy göstermişti.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?