USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Al Sancak 14.bölüm fragmanı: Ali yaşayacak mı? Önce vuruldu sonra uçurumdan aşağı düştü

TRT1'de aksiyon ver gerilimin ardı arkasının kesilmediği Al Sancak dizisinin yeni bölüm fragmanında Ali Yüzbaşı, hayatını tehlike altına sokacak bir kumpasla karşı karşıyadır. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği Al Sancak 14.bölüm fragmanında Ali Yüzbaşı'yı etkisiz hale

Al Sancak 14.bölüm fragmanı: Ali yaşayacak mı? Önce vuruldu sonra uçurumdan aşağı düştü
11-05-2023 09:39
Google News

Al Sancak 14.bölüm fragmanında Ali, kendisi için hayati risk teşkil edebilecek bir durumun artık ortasındadır ve hain emelleri olan kişilerin çoktan radarına takılmıştır. Al Sancak yeni bölüm fragmanında gerginliği iki katına çıkaracak olay patlak verir ve hedefe yerleştirilen Ali'yi çetin bir imtihan bekler.

Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!

'Bundan sonra ikinizin de yüzünü görmek istemiyorum. Beni, arkadaşlarımı ve ailemi rahat bırakacaksınız' sözleriyle Nadia'ya rest çıkan Ali Yüzbaşı'nın ansızın vurulması şok etkisi oluşturdu. Önce vurulan hemen arkasından ise uçurumdan aşağı düşen Ali'nin sağ çıkıp çıkmayacağı izleyenlerin kafasını kurcaladı ve 'Ali öldü mü, yaşıyor mu? sorusunu yöneltmeye koyuldu. Ölümün kıyısına sürüklenen ve başına gelen talihsiz olay sonrası Nadia'yı endişelendiren Ali'nin akıbeti gelecek yayına girecek yeni bölümde netlik kazanacak.

Modern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdıModern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdı

Yönetmenliğini Günay Günaydın'ın, senaristliğini Mehmet Arı, Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Selman Kılıçaslan, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Al Sancak 14.bölümüyle 11 Mayıs Perşembe tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranında izleyici kitlesiyle buluşmaya hazırlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?