USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Gündem

Aksaray'daki sele çalıştığı akaryakıt istasyonunda yakalanan işçi yaşadıklarını anlattı

Aksaray'da yaşanan sel felaketine çalıştığı akaryakıt istasyonunda yakalanan işçi Adem Çelik, 1,5-2 metre yükselen suyun yarım saat durmaksızın aktığını söyledi.

Aksaray'daki sele çalıştığı akaryakıt istasyonunda yakalanan işçi yaşadıklarını anlattı
04-09-2023 17:39
Google News
Aksaray

Çelik, çalıştığı akaryakıt istasyonunda mesaisine normal bir şekilde devam ederken selle karşı karşıya kaldıklarını anlattı.

Aksaray'da selde mahsur kalan 14 kişi kurtarıldı, 1 kişinin cesedi bulundu

Araçların sel sularıyla sürüklendiğini aktaran Çelik, "Akşam saat 20.00 gibiydi, bir anda oldu. Biz ne olduğunu bilemedik, olayı birebir canlı yaşadık. Burada yağmur yağmıyordu ama birden arka taraftan sel geldi. Ne olduğunu hiç anlayamadık. Sular, ağaçları ve arabaları sürükledi. İstasyonda bekleyen arabaları sel alıp götürdü. Derelerden ağaçlar geldi, yollara döküldü." dedi.

Bir anda tüm istasyonun sel sularına kapıldığını dile getiren Çelik, yakıt pompalarının yerinden sökülerek suya kapıldığını belirtti.

Suda kaybolup giden araçları gördüklerini aktaran Çelik, "Ben 55 yaşındayım bugüne kadar hiç böyle bir şey görmedim. Sular yaklaşık 1,5-2 metre yükseldi. İstasyonun arkasında kocaman iskele vardı, selde kayboldu aradık bulamadık. Bu felakete ne araç ne de başka bir şey dayanır. Koca koca arabalar suda kaybolup gitti. Sular yarım saat durmaksızın aktı. Allah kimsenin başına vermesin." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?